Road trip naar BETT

In onze vorige nieuwsbrief deden we de oproep wie er met ons naar BETT wilde gaan. Ondanks dat we aangaven dat het hier niet om een onzedelijk voorstel ging, bleven de reacties nagenoeg uit. We hebben een aantal van jullie hier over gesproken en bijna iedereen gaf aan best mee te willen maar dat er gewoon geen budget voor is. Dat kunnen we ons goed voorstellen, want Londen is nou niet de meest goedkope plek om naar toe te gaan.

Om jullie toch niet te onthouden wat er van 23 t/m 25 januari in Londen gaat gebeuren, hebben we de volgende oplossing bedacht. We gaan er een road trip van maken met de adviseurs Digitale Geletterdheid in de hoofdrol. Zij zullen de reis, wat ze zien en meemaken vastleggen d.m.v. vlogs, foto’s, blogs en tweets. Via verschillende kanalen kun je de road trip volgen, maar ook zelf sturen. Mocht je namelijk een specifieke spreker willen horen of een thema van de BETT show heel erg interessant vinden, dan kun je een verzoekje indienen en gaan de adviseurs er voor jou op af. Dan ben je er op een digitale manier toch bij!

Tijdens de road trip staat het bezoek aan BETT op 24 januari gepland. Dus bekijk het programma en laat ons weten naar welke sprekers de adviseurs in ieder geval toe moeten gaan.

De komende weken wordt het programma van de road trip definitief gemaakt, dus hou de website van Probiblio, onze Facebook-pagina en de twitteraccounts* van de adviseurs goed in de gaten.

Mocht je nou toch nog heel graag mee willen gaan, of ergens een potje geld hebben liggen dat op moet, laat dat dan weten! Het liefst maken we deze road trip natuurlijk met jullie samen.

Voor meer informatie en vragen kan je contact opnemen met Babette Egges (BEgges@probiblio.nl).

* @VUIG, @EdoPostma, @ErikReuvers, @BabetteEgges