Webinar Masterclass analyse monitorgegevens BoekStart in de kinderopvang

Donderdag 9 april vond de webinar Masterclass analyse monitorgegevens BoekStart in de kinderopvang plaats. In de webinar leerde Kees Broekhof de deelnemers hoe je een stevige analyse maakt en maximaal drie prioriteiten vaststelt om in het jaar daarop uit te voeren. Niet deel kunnen nemen aan de webinar? Bekijk de webinar hier terug.

De PowerPoint met, tijdens de webinar, gestelde vragen inclusief antwoorden komen in de Toolkit te staan. En wist je dat er een promotiefilm over het belang van de Monitor is gemaakt? Daarin vertellen de locatiemanager en een pedagogisch medewerker van de kinderopvang en de onderwijsspecialist van de bibliotheek hoe zij de Monitor inzetten en wat zij met de resultaten doen.

Primair- en voortgezet onderwijs

Begin maart gaf Kees Broekhof ook al een webinar over de analyse van de monitorgegevens de Bibliotheek op school primair onderwijs. Kijk de ‘Webinar Masterclass analyse monitorgegevens po’ hier terug. In de biebtobiebgroep ‘de Bibliotheek op school – VO’ vind je:

  • Een nieuwe PowerPoint van de (online) bijeenkomst ‘Monitorrapportages maken’ door Probiblio op 24 maart. In de PowerPoint wordt o.a. uitgelegd hoe het rapportageportaal werkt.
  • Een overzicht van alle monitorvragen die bij de leescirkel horen.
  • Een overzicht van alle vragen in de grafiekgenerator. 

Nog meer informatie over de Monitor vind je op www.pro.debibliotheekopschool.nl.

Tip! 

“Plan een digitaal overleg in, bijvoorbeeld met gebruik van ‘Teams’, met de (voor)leescoördinator om de monitorresultaten te bespreken.”

Saskia –Bibliotheek Haarlemmermeer

Heb je hulp nodig bij het maken van een rapportage voor je eigen school/kinderopvang? De adviseurs van Probiblio kunnen je helpen.