Ontmoet Schrijvers Online Jeugdeditie

Welkom bij Ontmoet Schrijvers Online Jeugdeditie, waar panna, spoken word en thriller in één livestream bij elkaar komen.

Op woensdagmiddag 2 juni tussen 16.00 tot 17.30 uur organiseren Probiblio en Bibliotheek Rotterdam live vanuit het Bibliotheektheater de livestream Ontmoet Schrijvers Online Jeugdeditie. Op deze middag worden vier jeugdauteurs live geinterviewd door Nathalie Lemmen: Easy Man, Brandon Taylor, Margje Woodrow en Anne Rats. 

Meld je aan voor de livestream >>

Voor bibliotheken

Deze mini-toolkit helpt je bibliotheek bij de lokale communicatie. In dit plan staan communicatieadviezen en een mogelijke planning van de aanbevolen marketing-uitingen. Je vindt hierin ook al het beeldmateriaal, waaronder een flyer per schrijver, het programma en afbeeldingen per online kanaal. 

Download de toolkit als zip-file >> 

Download de lesbrief >> 

Over Ontmoet Schrijvers Online

De Jeugdeditie valt onder Ontmoet Schrijvers Online, een initiatief van Probiblio en enkele bibliotheken. Vanwege de coronamaatregelen konden schrijvers vorig jaar niet meer fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Voor de bibliotheken een reden om schrijvers én boeken in het zonnetje te zetten en hun leden ondanks de blijvende coronamaatregelen te betrekken bij hun bibliotheek door een livestream aan te bieden waarbij kijkers ook vragen konden stellen. 

Meer informatie

Ontmoet Schrijvers Online is een initiatief van De Lonkende Leestafel, het project van Probiblio dat mensen met dezelfde interesses samenbrengt én lezen stimuleert.