Tips voor de leerlingimport schooljaar 2021-2022

Vanaf 1 augustus kunnen de bibliotheken voor de scholen de leerlingbestanden importeren. We hebben tips en handleidingen verzameld, om het scholen en bibliotheken makkelijker te maken.

  1. Vraag de school op tijd om een leerlingbestand, stuur de handleiding van de leerlingvolgsystemen Parnassys, Esis of Dotcom naar de school. En bekijk het voorbeeldbestand schoolWise of voorbeeldbestand mediatheekWise.

  2. De school moet het leerlingbestand uploaden in de portal, in dit filmpje en deze handleiding wordt uitgelegd hoe dat gaat. Stuur deze informatie en de link naar de schoolWise portal mee naar de school.

  3. De school heeft een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om te uploaden in de portal. Lees deze handleiding om de inloggegevens voor de portal op te vragen. 

  4. Voert de bibliotheek de import zelf uit? Bekijk dan deze handleiding over de leerlingimport, deze vind je ook in TOPdesk.

  5. Je kunt de import laten uitvoeren door het schoolWise-team van Probibio, we importeren voor € 33,- per importbestand. Neem contact op met het schoolWise team of 023 - 55 46 200 voor meer informatie.

  6. Heb je tijdens het importeren een vraag of twijfel je of het wel goed gaat? Neem meteen contact op via 023 - 55 46 200, dan scheelt veel herstelwerk achteraf!