Vacature Collectiespecialist

Voor een Openbare Bibliotheek in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een collectiespecialist op interim basis tot het einde van het jaar.

24 uur per week per begin september 2021, tijdelijk tot eind 2021.

Ben jij een ervaren collectiespecialist?

Wij zoeken een collectiespecialist die niet alleen ervaring heeft met het samenstellen van collecties, maar die deze ook weet te vertalen naar de activiteiten van de bibliotheken. Vanwege de tijdelijkheid van de functie kom je bij voorkeur uit het bibliotheekwerkveld of een aanverwante sector.

Wat doe je in deze functie?

Je stelt collecties samen en bewaakt de budgetten. Je denkt mee met de organisatie en andere afdelingen over een zo goed mogelijke collectie die mooi aansluit op de activiteiten en de doelgroepen van de verschillende bibliotheken.

Wat vinden wij belangrijk?

Je bent goed in samenwerken en hebt goede communicatieve skills. Je hebt een professionele en verbindende werkhouding richting alle collega’s en de afdeling. We zoeken iemand met een intrinsieke motivatie om met elkaar de beste collectie neer te zetten en daarmee het leesplezier te verhogen.

  • HBO/WO werk en denkniveau
  • Ervaring met collecties
  • Bij voorkeur ervaring in de Bibliotheek of aanverwante sector
  • Per direct beschikbaaar

Voorwaarden

Waardering volgens de cao Openbare Bibliotheken in schaal 8 (min. € 2804,00 en max. € 3593,00 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur). Afhankelijk van opleiding en ervaring.

Belangstelling?

Bel of mail: Ellen Peters, 06-51992905

 

 

 

 

Belangstelling?

Bel of mail: Ellen Peters

06-51992905

Ellen.peters@nl.randstad.com