Specialist Educatie en Advies Primair Onderwijs

Specialist Educatie en Advies Primair Onderwijs

Voor gemiddeld 30 uur per week 

Locatie: Voor een openbare bibliotheek in Zuidwest-Nederland 

Ben jij een bevlogen en ondernemende educatieprofessional?

Voor een eigentijdse, duurzame Bibliotheek vol ambities en ondernemingslust zijn wij opzoek naar een collega om aan ons team toe te voegen. 

Wat ga je doen?

Als specialist educatie en advies voor het PO adviseer je de aan jou toegewezen scholen op gebied van het taal- en leesbevordering, informatievaardigheden en mediabeleid. Je zoekt de samenwerking met leerkrachten, directie, leerlingen en andere betrokken op om samen tot het beste resultaat te komen. Naast de adviserende taken ben je ook uitvoerend en projectmatig betrokken bij de werkzaamheden die hier uit voortkomen. 

Team Educatie

Je werkt in een team van collega's specialisten educatie en advies. Ieder met een eigen portefeuille aan scholen, maar met dezelfde doelstelling en uitdaging om de strategische doelstellingen van het team verder vorm te geven en uit te bouwen. 

Wat vragen wij van jou?

Ben je ondernemend, heb je een hart voor educatie en leesbevordering, kun je goed zelfstandig werken en ben je een echte teamspeler? Heb je analytisch inzicht en ben je er goed in partijen met elkaar te verbinden? Schakel je makkelijk op alle niveaus en ben je een enthousiaste, gemotiveerde en vrolijke collega?

  • HBO/WO niveau (PABO, CMV, HBO-IDM) of iets soortgelijks
  • Aantoonbare werkervaring op gebied van educatie en bevordering van lezen, informatievaardigheden en of media vaardigheden
  • Kennis van literatuur en de werkzaamheden van de Bibliotheek
  • Kennis van Social Media en de toepassing hiervan
  • Eigen vervoer is een pre in verband met de bereikbaarheid van de scholen. Omgeving is Zuid-West Nederland. 

Waarom is het echt de moeite waard te reageren?
In een team van bevlogen collega educatiespecialisten en in de samenwerking met scholen krijg jij de kans een bijdrage te leveren aan de leesbevordering van de jeugd. Je komt terecht in de dynamiek van een branche die volop in beweging is van de klassieke functie naar de maatschappelijke Bibliotheek.

Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. 

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving of wil je graag wat meer weten?
Stuur dan jouw cv en motivatie naar Ellen.peters@nl.randstad.com 

 

 

Consulent de Bibliotheek op School

Consulent de Bibliotheek op School

Ben jij die ondernemende, zelfstandige consulent die wij zoeken? Deze functie is 16 uur per week, van tijdelijke aard en start per direct.

Vacturenummer
1099
Organisatie
Openbare Bibliotheek
Locatie
Noord Holland
Functie: Consulent de Bibliotheek op School
Per direct, 16 uur per week

Wij zijn per direct op zoek naar een consulent voor de Bibliotheek op School. Heb jij een zelfstandige en ondernemende instelling? Schakel jij makkelijk op verschillend niveau (met leerlingen, docenten, directie, collega’s, betrokken instanties)? Uit naam van de Openbare Bibliotheek ga je aan het werk op verschillende scholen in het primair onderwijs als consulent Bibliotheek op School. In deze functie adviseer en faciliteer je de scholen bij het uitvoeren van het lees- mediaplan. Je hebt een centrale rol bij de lees- en media activiteiten richting de kinderen, en stimuleert en enthousiasmeert hen en de ouders in het krijgen van leesplezier. Ook neem je hen mee in het omgaan met de media. De plannen stel je in gezamenlijkheid met de school op. Wij geven de voorkeur aan een medewerker die ervaring heeft met de Bibliotheek op School.

Wij ontvangen graag je cv en motivatie. Reageren kan via randstad@probiblio.nl of via ellen.peters@nl.randstad.com

Medewerker groepsontvangsten / MID

Medewerker groepsontvangsten / MID

Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers met ervaring met groepsontvangsten en andere educatieve taken in de Openbare Bibliotheek.

Locatie
Verschillende bibliotheken in Noord- en Zuid Holland

Functie-inhoud
Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers die ervaring hebben met groepsontvangsten en andere educatieve taken in de Openbare Bibliotheek. Vaak voor functies die deels gericht zijn op educatie richting scholen, instanties en bezoekers en deels als medewerker Informatiedienstverlening op de werkvloer. Zowel op oproep als voor vastere roosters. Heb je ervaring en ben je geïnteresseerd? Wij willen graag kennis met je maken.

Vacaturenummer
1098

Voor meer informatie
Ellen Peters, tel. 06 51 99 29 05, e-mail randstad@probiblio.nl