Projectleider Managementondersteuner herinrichting

Projectleider Managementondersteuner herinrichting

Ben jij een ondernemende en ervaren manager die graag partijen verbindt en direct de handen uit de mouwen steekt?

Inhoud: 16 uur per week, per direct, tijdelijk. 

Locatie: Een openbare Bibliotheek in Noord Holland. 

Voor een Bibliotheek vol ambities en ondernemingslust zijn wij opzoek naar een ervaren professional die de directeur ondersteund met name op gebied van herinrichting van de nieuwe Bibliotheek. Het is belangrijk dat je direct in kunt springen, vandaar dat ervaring in de Openbare Bibliotheek de voorkeur heeft. 

Wat ga je doen?
Als ondersteuner biedt je ondersteuning waar nodig. Je werkt zelfstandig aan de doelstellingen die je in afstemming met de organisatie bepaald zijn. De nadruk in werkzaamheden ligt hierbij op de herinrichting. 

Wat vragen wij van jou?
Ben je ondernemend, ken je de Bibliotheek door en door en heb je ervaring in de samenwerking met andere partijen? Ben je iemand die graag aanpakt en doorpakt en goed het grote plaatje kan bewaken. Ben je een ondersteuner pus sang die in drukke perioden de juiste prioriteiten weet te stellen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

  • HBO/WO werk en denkniveau
  • Aantoonbare werkervaring in de Openbare bibliotheeksector
  • Management- en/of projectleiderservaring
  • Hands on mentaliteit 

Wat maakt het voor jou de moeite waard?
Direct aan de slag in een dynamische organisatie. Leuke collega's, veel zelfstandigheid en een ontvangst met open armen! 

Interesse of wil je graag wat meer weten? Stuur dan jouw cv en motivatie naar Ellen.peters@nl.randstad.com 

Medewerker groepsontvangsten / MID

Medewerker groepsontvangsten / MID

Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers met ervaring met groepsontvangsten en andere educatieve taken in de Openbare Bibliotheek.

Locatie
Verschillende bibliotheken in Noord- en Zuid Holland

Functie-inhoud
Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers die ervaring hebben met groepsontvangsten en andere educatieve taken in de Openbare Bibliotheek. Vaak voor functies die deels gericht zijn op educatie richting scholen, instanties en bezoekers en deels als medewerker Informatiedienstverlening op de werkvloer. Zowel op oproep als voor vastere roosters. Heb je ervaring en ben je geïnteresseerd? Wij willen graag kennis met je maken.

Vacaturenummer
1098

Voor meer informatie
Ellen Peters, tel. 06 51 99 29 05, e-mail randstad@probiblio.nl