Bibliotheekconsulent lezen en educatie 0-12 jaar

Bibliotheek Aanzet

Dordrecht e.o. (Gorinchem en Leerdam)

20 uur per week / 24 uur per week

(2 vacatures)

 

Op zoek naar een baan waarbij je kunt bijdragen aan de leesontwikkeling van de jeugd?

De Bibliotheek AanZet is in de gemeente Gorinchem op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, resultaat- en klantgerichte bibliotheekconsulent. Bij de basisscholen in de gemeente Gorinchem ben jij de vertegenwoordiger van de bibliotheek, daarbij ondersteun je de scholen bij het uitvoeren van het lees- en mediaplan.

Wat ga je doen?

Als bibliotheekconsulent draag je samen met het team zorg voor een op maat gesneden advisering en aantrekkelijke collectie, en draag je bij aan en adviseer je over het uitvoeren van projecten. Door activiteiten te initiëren, te faciliteren en te ondersteunen draag je bij aan leesbevordering en mediawijsheid van de leerlingen. Ook:

  • Denk en werk je mee aan nieuwe projecten;
  • Verzorg je inspirerende lessen en leerzame presentaties aan leerlingen op school én in de bibliotheek;
  • Evalueer je de behaalde resultaten en signaleer je trends en kansen om de samenwerking tussen de bibliotheek en het onderwijs te verbeteren.

Wie  zoeken wij?

Een enthousiaste collega die ervaring heeft met lesgeven en het praten voor een groep. Maar vooral iemand die zich vol overgave stort op het bevorderen van het leesbevordering!

Wat bieden wij?

  • Een werkplek in een team van collega’s die samen willen werken aan een het leesplezier van alle kinderen en daarmee de leesbevordering verbeteren.
  • Inschaling in schaal 7 van de cao OB die loopt van €2270,00 tot €3010,- per maand, o.b.v. een werkweek van 36 uur per week.

Interesse?

Bel of mail naar Ellen Peters, 06-51992905, ellen.peters@nl.randstad.com.

Sluitingsdatum: 17 juli 2019