Educatie- en mediaspecialist (34 uur)

Voor een Openbare Bibliotheek in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een educatie- en mediaspecialist.

Zoek jij een baan waarbij je bijdraagt aan de ontwikkeling op educatief en mediawijs gebied in het primair onderwijs? Draag jij graag wat bij aan een leven lang leren en een samenleving waarin iedereen mee kan doen? Heb je naast kennis van onderwijs en/of educatie ook kennis van mediawijze zaken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat doe je in deze functie?

Als educatie- en mediaspecialist speel je vanuit de bibliotheek een belangrijke rol richting en in samenwerking met de scholen in de omgeving. In samenwerking met je collega’s in het team Educatie en ontwikkeling ontwikkel je producten en diensten op het gebied van Mediawijsheid, informatievaardigheden en de Bibliotheek op school. Je werkt in deze functie niet alleen mee aan het beleid, maar voert het ook uit door een actieve rol te hebben richting directies, leerkrachten en leerlingen.

Wat vinden wij belangrijk?

Goed in de verbinding maken en goede communicatieve skills. Een professionele werkhouding richting alle partijen. Creativiteit, enthousiasme en ervaring- en affiniteit met het werken met kinderen in de basisschoolleeftijd

  • HBO werk- en denkniveau (bijv. afgeronde PABO/HBO-CMV/HBO-IDM)
  • Kennis van de doelgroep (primair onderwijs)
  • Actuele kennis van en ervaring met media-educatie
  • Kennis van (sociale) media, systemen en de toepassingsmogelijkheden ervan

Voorwaarden

Waardering volgens de cao Openbare Bibliotheken in schaal 8 (min. € 2668,- en max. € 3420,-o.b.v. een werkweek van 36  uur).

Belangstelling?

Stuur je cv en motivatiebrief voor 28 juni naar Ellen Peters: 06-51992905 / Ellen.peters@nl.randstad.com