Front office medewerker Noord-Holland

Oproepkracht voor 8 – 32  uur voor een openbare bibliotheek in Noord-Holland 

De bibliotheken zijn in beweging. De frontoffice is de eerste plek waar de bezoeker kennis maakt met de Bibliotheek. Een belangrijke plek in de organisatie dus! Hier krijgt de bezoeker antwoord op zijn vraag, hulp bij het zoeken naar informatie en wordt de bezoeker voorgelicht over wat er nog meer te beleven valt in de Bibliotheek. 

Ben jij die energieke, zelfstandige- en klantgerichte medewerker die graag in de publieke dienstverlening werkt?

Voor verschillende Openbare Bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland en in Utrecht zoeken wij toppers die het vaste team van de medewerkers in de frontoffice kunnen aanvullen als oproepkracht.

Wat ga je doen?

Als medewerker frontoffice zorg jij ervoor dat de bezoeker zich welkom voelt. Je zorgt voor een goede ontvangst en helpt de bezoeker verder in de bibliotheek. Je helpt bij zaken als inschrijving, verwijzing, wegwijs maken in de systemen en bij het opzoeken van boeken. 

Wat vragen wij van jou?

In deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Je bent goed bekend met media en computertoepassingen en hebt een gastvrije houding en instelling. Je denkt mee en acteert proactief. Onderdeel van het werk is vaak ook het doen van groepsontvangsten (bijvoorbeeld een klas). Het is belangrijk dat je het leuk vindt om groepen mensen te ontvangen en hen wat te vertellen over de bibliotheek.

Verder heb je een open en positieve instelling en ben je altijd bereid wat te leren! Op de woensdag en vrijdag is het vaak druk, beschikbaar zijn op deze dagen is dus een voorwaarde om in aanmerking te komen.

Wat maakt het voor jou interessant?

Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaande omschrijving van de functie is dit waarschijnlijk voldoende reden te reageren! Je gaat werken in een goede sfeer met fijne collega’s en leuk publiek. Ongetwijfeld ga je hier heel veel leren en nieuwe ervaringen opdoen. Mocht je toch nog twijfelen, aarzel niet en neem contact op voor meer informatie. De functie is gewaardeerd in schaal 5 cao Openbare Bibliotheken. 

Interesse of wil je graag wat meer weten? Stuur dan jouw cv en motivatie naar Ellen.peters@nl.randstad.com.