Manager frontoffice Openbare Bibliotheek (tijdelijk)

Periode: 1 juli 2019 tot en met 31 december 2019
28 uur per week

Ben jij een ervaren frontoffice-manager en vind je het leuk om de verbindende schakel te zijn tussen beleid, toekomstvisie en de praktijk?

Dan zoeken wij jou!

Voor een Openbare Bibliotheek in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een mens- en klantgerichte manager, die tijdelijk de frontoffice en het managementteam komt ondersteunen.

Wat ga je doen?

Als manager front-office ben je verantwoordelijk voor het team in de frontoffice. Je coacht en geeft leiding aan de medewerkers, je levert een actieve bijdrage aan de MT-vergaderingen en denkt mee over beleidsmatige zaken. In deze functie stuur je meerdere vestigingen aan.

Wat vragen wij van jou?

Onze ideale kandidaat heeft ervaring in leidinggeven op managementniveau aan een team in de publieke dienstverlening. Daarnaast beschik je over een natuurlijk talent voor het verbinden van mensen met de doelen van de bibliotheek in het achterhoofd. Je bent mens- en doelgericht en hakt knopen door.

Het gaat om een tijdelijke opdracht en er is geen uitzicht op een vaste aanstelling.

Ervaring in de Openbare Bibliotheek is altijd meegenomen maar is geen must.

Wat maakt het voor jou interessant?

De bibliotheekbranche is volop in ontwikkeling en heeft daarom veel te bieden. De functie is zeer afwisselend, je hebt een grote mate van zelfstandigheid en je kunt direct aan de slag in een leuk en gedreven team! Heb je nog vragen, neem gerust contact op voor meer informatie.

Salaris

De functie is gewaardeerd in schaal 10 (cao voor Openbare Bibliotheken), € 3349,- tot € 4420,- bruto per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Interesse?

Heb je vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Ellen Peters (06) 5199 2905. Als je wil solliciteren, stuur dan je cv en je motivatie naar Ellen.peters@nl.randstad.com.