Projectmedewerker digitale geletterdheid

Probiblio is een fullservice-organisatie en Provinciale Ondersteuningsinstelling voor de bibliotheeksector. Met onze kennis en expertise ondersteunen en helpen we bibliotheken in de regio’s Noord- en Zuid-Holland onder andere op gebied van digitale geletterdheid.

Organisatie: Probiblio

Noord- en Zuid Holland, standplaats Hoofddorp

Per direct, 36 uur per week, voor een periode van 4-5 maanden, met mogelijk verlenging. 

 

Zet jij je in voor digitale geletterdheid?

Ben je graag bezig met techniek en digitalisering, volg je de digitale ontwikkelingen op de voet en heb je hart voor het onderwijs?

Probiblio zoekt per direct een projectmedewerker digitale geletterdheid die ingezet kan worden op de lopende projecten bij deelnemende bibliotheken. Je houdt je bezig met ontwikkeling van lesprogramma’s. Lab out of the Box voor het primair onderwijs rond digitale geletterdheid en het coördineren en plannen van de uitrol van deze programma’s Ook draai je mee in projecten die de digitale geletterdheid voor volwassenen bevorderen. Hierin denk je mee over formats, de inhoud en de uitrol.

Lab out of the Box?

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker digitale geletterdheid werk je voor onze bibliotheken in Noord- en Zuid Holland. Je zorgt ervoor dat het project Lab out of the Box op rolletjes loopt en denkt mee over de doorontwikkeling van dit project. Daarnaast houdt je je bezig met advisering voor maakplaatsen, innovatie en deskundigheidsbevordering van medewerkers in de bibliotheek. Als laatste word je bij verschillende projecten ingeschakeld om mee te denken of te helpen in de uitvoer.

·         Goede kennis van digitale geletterdheid

·         Een nieuwsgierige en enthousiaste houding ten opzichte van digitale ontwikkelingen

·         Creatief en innovatief

·         Affiniteit met het onderwijs en ervaring met het ontwikkelingen van lesprogramma’s

·         Goede organisatie- en planningsvaardigheden

 

Wie  zoeken wij?

Een ervaren professional digitale geletterdheid, bij voorkeur met ervaring in de bibliotheek of een verwante sector. Een zelfstandige en flexibele werkinstelling. In bezit van eigen auto.

Wat bieden wij?

Een tijdelijke functie waarbij je een kijkje kunt nemen in de ontwikkelingen rond digitale geletterdheid bij bibliotheken. Een fijn team en een ontvangst met open armen!

Inschaling is in schaal 7/8  van de cao OB. afhankelijk van geschiktheid en ervaring Schaal 7: €2271,-- tot max. €3010,-- / schaal 8: €2668,-- tot max. €3420,-- per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur per week.

Belangstelling?

Bel of mail jouw motivatie en cv aan: ellen.peters@nl.randstad.com, tel. 06-51992905