Vacature Consulent Bibliotheek op School

Voor een Openbare Bibliotheek in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Consulent voor de Bibliotheek op school. 20 uur per week (uitzicht op vast dienstverband).

Werk jij graag met kinderen en wil je een bijdrage leveren aan het leesplezier? Wij zoeken een collega die via het programma de Bibliotheek op school een actieve bijdrage levert aan leesbevordering en het vergroten van leesplezier!

Wat ga je doen?

Je vertegenwoordigt de bibliotheek op de basisschool en hebt hierbij 4 eigen scholen onder je hoede. Je adviseert, faciliteert en ondersteunt leerkrachten en directies bij de uitvoering van het lees-/mediaplan dat in samenwerking met de school is opgesteld. Je ondersteunt en enthousiasmeert de school en de leerkrachten bij lees- en media-activiteiten en stimuleert kinderen en hun ouders tot het krijgen van plezier in lezen en vaardigheden in het omgaan met media.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste consulent met affiniteit met kinderen en ervaring met educatie of in het onderwijs. Iemand die zich vol wil inzetten voor de bevordering van leesplezier! Door creativiteit, flexibiliteit en inlevingsvermogen weet jij de juiste snaar te raken!

Geweldig als je dit ook nog meeneemt:

  • Onderwijs & educatie-achtergrond en ervaring met kinderen uit diverse culturen
  • MBO+ - bijvoorbeeld onderwijsassistent
  • Ervaren met leesbevordering (bijv. leesconsulent)
  • Mediawijs

Wat bieden wij?

Een prachtige plek in ons mooie team met fijne collega’s! Een afwisselende functie waarbij je echt een bijdrage kunt leveren aan leesplezier.

Waardering volgens de cao Openbare Bibliotheken in schaal 7 (€2271,-- tot  max. €3010,- per maand o.b.v. een werkweek van 36  uur).

Belangstelling?

Stuur je cv en motivatiebrief voor 24 juni naar Ellen Peters: 06-51992905, EPeters@probilio.nl, Ellen.peters@nl.randstad.com.