Workshoptrainer erfgoed voor kinderen (12 uur per week)

Ongeveer 12 uur per week

Gezocht: Trainer voor de coolste workshops!

Ga jij die workshops geven in de bibliotheek waar kinderen voor in de rij staan en ook nog eens iets leren?

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt met mediawijze vormen van leren, zoals minecraft. Je voelt je thuis te midden van een groep kinderen en weet precies waarmee je hen motiveert!

Ben jij de ideale kandidaat?

Onze doelgroep (de kinderen) houdt van enthousiasme, en een enthousiasmerende persoonlijkheid past hier bij! Je bent makkelijk in de omgang met kinderen en hebt een zelfstandige werkhouding en aanpak tijdens de workshops. Je bent creatief met het bedenken van oplossingen bij problemen en hebt een open houding. Je hebt bij voorkeur ervaring in lesgeven, het geven van workshops of begeleiden van activiteiten met kinderen.

Tot slot, maar niet minder belangrijk; ervaring met en plezier in het spelen van minecraft of soortgelijke games is een pre!

Wat kun je verwachten?

Dit is een baan met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je brengt kinderen op een speelse manier in aanraking met erfgoed.

De bibliotheken waar je de workshops geeft liggen verspreid door Zuid-Holland. Een eigen auto is nodig, niet alleen voor het bereiken van de bibliotheken, maar ook vanwege het materiaal dat je voor de workshops moet vervoeren.

Het aantal workshops bedraagt zo’n 70 per jaar. Variërend van 4 uur (minecraft) tot 60 minuten (Break-in Box) per workshop. Veel workshops vallen in het weekend of in de schoolvakanties, maar ook door de week wordt er regelmatig een beroep op je gedaan. Deze functie is dus goed te combineren met een studie of andere baan.

Salaris

Waardering volgens de cao openbare bibliotheken in schaal 6 (max. €2007,- tot max. €2735,- per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur).

Interesse?

Sollicitaties moeten uiterlijk 4 maart 2019 in ons bezit zijn. Bel of mail: Ellen Peters 06-51992905, Ellen.peters@nl.randstad.com