Adviseur educatie

28 uur per week, vanaf 10 augustus t/m 31 december 2020, ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof

Wat ga je doen?

In deze tijdelijke functie ligt de nadruk op de voortgang van de lopende projecten voor het vo en mbo.

In het team educatie richt jij je met name op de ondersteuning aan bibliotheken in de aanpak richting het vo en mbo. Je ondersteunt, adviseert en stimuleert hen bij een brede aanpak. Daarnaast kijk je ook over gemeentegrenzen heen en breng je op provinciaal niveau verbindingen tot stand. Je hebt een signalerende en analyserende functie ten aanzien van de behoeften in het werkgebied en je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van lokale projecten en activiteiten en maakt de praktische doorververtaling naar de projectresultaten. Naast individuele begeleiding en advies sta je ook vaak voor groepen om trainingen, workshops of presentaties te verzorgen.

Wij zoeken: 

Qua persoonlijkheid is het in deze functie belangrijk dat je makkelijk de verbinding legt tussen verschillende partijen. Zo adviseer je bibliotheken in het contact met scholen, maar verbind je bibliotheken ook onderling. Je vervult een provinciale netwerkrol waarin wij een enthousiaste en stimulerende instelling belangrijk vinden.

Voor een goede invulling van de werkzaamheden en bewaking van de voortgang op de projecten is het nodig dat je van nature een zelfstandige werkinstelling hebt en organisatorisch goed bent. Je bent zelfstandig en in staat de lopende projecten te bewaken.

Onze praktische wensen:

  • opleiding en werk-/denkniveau op tenminste hbo-niveau;
  • aantoonbare affiniteit met het onderwijs, kinderopvang en/of bibliotheken;
  • ervaring in het geven van trainingen en presentaties voor diverse doelgroepen;
  • 5 jaar relevante werkervaring;
  • in het bezit van een rijbewijs;
  • ervaring met subsidieaanvragen is een pre.

Wij bieden:

Naast een fijne en collegiale werksfeer kun je rekenen op een afwisselend takenpakket wat deels op eigen initiatief ingevuld kan worden. Laptop en mobiel horen erbij en ook aan de vitaliteit is gedacht in de vorm van gratis fruit, bootcamp voor de sportievelingen en gezellige bedrijfsborrels voor de nodige ontspanning.

Salaris volgens de cao OB in schaal 8 of 9 (afhankelijk van geschiktheid en ervaring)

Max. €3420,- bruto per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur. Je gaat werken via Randstad Probiblio.

Over Probiblio

Probiblio is een full-service organisatie voor openbare bibliotheken in de provincies Noord- en Zuid-Holland. Bibliotheken werken aan een toekomst waarin iedereen meedoet. Wij ondersteunen de bibliotheken daarbij. Samen zorgen we voor een slagvaardige en ondernemende bibliotheek. Dit doen we met passie voor verbinding, maatschappelijke gedrevenheid en grondige kennis.

Het is een zeer interessante werkomgeving, want verandering en vernieuwing staan hoog op de agenda! De veranderende samenleving vraagt om een bibliotheek die zich meer en meer ontwikkelt als brede maatschappelijke en educatieve organisatie. Het is onze opdracht om vernieuwingen te realiseren met en voor de bibliotheken in beide provincies.

Informatie en reacties

Bel Ellen Peters op 06-51992905 of mail jouw motivatie en cv aan: ellen.peters@nl.randstad.com