Medewerker Selectieservice / Collectioneur bij NBD Biblion (tijdelijk)

Voor NBD Biblion zijn wij op zoek naar een Medewerker Selectieservice / Collectioneur voor 32 – 36 uur per week. Het betreft een tijdelijke functie tot het eind van 2021. 

Over Selectieservice

Met behulp van aanschaf informatielijsten stelt de afdeling selectieservice de collectie voor verscheidene bibliotheken samen. De afdeling is continue in ontwikkeling om de dienstverlening nog beter af te kunnen stemmen op de behoefte van de bibliotheek. Er wordt steeds meer data gedreven gewerkt.

Wat ga jij doen?

Als medewerker selectieservice bestel en selecteer je materialen voor de bibliotheken en doet de administratieve verwerking hiervan. Op grond van het bestaande beleid richt jij je op de uitvoering en selectie van materialen. Hiernaast heb je een signalerende en rapporterende rol richting bibliotheken over de besteding van onder andere het budget en bij uitvoeringsproblemen. Je bent tevens de contactpersoon voor de bibliotheek als het gaat om relatiebeheer voor selectieservice.

Wie zoeken wij?

Onze ideale kandidaat heeft ervaring met het selectieproces en kan goed orde en overzicht bewaren. Heeft kennis van de bibliotheek en interesse in boeken. Daarnaast ben je handig met computersystemen en heb je bij voorkeur ervaring met Bicat en/of Vubis.

Als medewerker selectieservice werk je voor openbare bibliotheken. Je werkt op het kantoor bij NBD in Zoetermeer te midden van je collega’s maar tijdens corona zoveel mogelijk vanuit huis.

Wat vragen wij?

·       Ervaring als collectioneur, bij voorkeur in het openbare bibliotheek werkveld

·       passende opleiding of aantoonbare werkervaring als collectioneur

·       Goede mondelinge en schriftelijke taalbeheersing (Nederlands)

·       Secuur

·       Uitstekende digitale vaardigheden

·       Bij voorkeur kennis van verschillende bibliotheek catalogus systemen (bijv. Bicat WISE, Vubis,   Brocade)

Wat bieden wij?

Een prachtige tijdelijke functie bij een innovatief bedrijf op een groeiende afdeling! Een fulltime baan tot einde van het jaar te midden van fijne collega’s.

De functie is gewaardeerd in schaal 7 volgens de cao van Openbare Bibliotheken (max. €3162,--  bruto per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur).

Belangstelling?

Enthousiast geworden? Wij ontvangen graag jouw motivatie en cv.
Voor vragen bel 06-51992905 of mail aan: ellen.peters@nl.randstad.com