Vacature Programmamanager

Voor een Openbare Bibliotheek in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een programmamanager op interim basis tot het einde van het jaar, voor 32 uur per week vanaf 1 september 2021.

Ben jij een ervaren manager opzoek naar een uitdagende interim klus?

Wij zoeken een ervaren manager die er goed in is en plezier uithaalt om met een groep ervaren en gedreven professionals een mooie programmering neer te zetten voor de bibliotheek. Vanwege de tijdelijkheid van de functie bij voorkeur iemand uit het bibliotheekwerkveld of aanverwante sector.

Wat doe je in deze functie?

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en innovatie van de producten en de dienstverlening in de bibliotheek. Ook hou je je bezig met de realisatie en coördinatie van projecten. Dit doe je samen met een team van 10 vakspecialisten, waaraan jij leiding geeft op een coachende en verbindende manier. Naast de leidinggevende werkzaamheden, neem je een belangrijke rol in in het netwerk buiten de bibliotheek. Vanuit de verbinding zoek je de samenwerking met partners, je bent er goed in een relatienetwerk te onderhouden. Je bent lid van het MT.

Wat vinden wij belangrijk?

Goed in samenwerken en goede communicatieve skills. Een professionele en verbindende werkhouding richting alle partijen. Een stijl van leidinggeven die er op is gericht een team van ervaren mensen te laten floreren.

  • HBO/WO (relevante opleiding)
  • aantoonbare leidinggevende ervaring
  • bij voorkeur ervaring in de bibliotheek of aanverwante sector
  • Projectmanagement ervaring 

Voorwaarden

Waardering volgens de cao Openbare Bibliotheken in schaal 10 (min. € 3.519 en max. € 4.643 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur).

Belangstelling?

Bel of mail: Ellen Peters, 06 51 99 29 05. De sluitingsdatum van deze vacature is 10 juli 2021.