Vacature Specialist educatie en advies

Voor een Openbare Bibliotheek in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een specialist educatie voor 34 uur per week. Tijdelijk van 1 september tot en met 14 januari ter vervanging van zwangerschapsverlof. 

Zoek jij een baan waarbij je bijdraagt aan de ontwikkeling op educatief en mediawijs gebied in het primair onderwijs?

Draag jij graag wat bij aan een leven lang leren en een samenleving waarin iedereen mee kan doen? Heb je naast kennis van onderwijs en/of educatie ook kennis van mediawijze zaken?

Wat doe je in deze functie?

Als educatie- en mediaspecialist speel je vanuit de bibliotheek een belangrijke rol richting- en in samenwerking met de scholen in de omgeving. In samenwerking met je collega’s in het team Educatie- en ontwikkeling, ontwikkel je producten en diensten op gebied van Mediawijsheid, informatievaardigheden en de Bibliotheek op School. Je werkt in deze functie niet alleen mee aan het beleid maar voert het ook uit door een actieve rol te hebben richting directies, leerkrachten en leerlingen van scholen in Schiedam.

Wat vinden wij belangrijk?

Goed in de verbinding maken en goede communicatieve skills. Een professionele werkhouding richting alle partijen.  Creativiteit, enthousiasme en ervaring- en affiniteit met het werken met kinderen in de basisschoolleeftijd

  • HBO werk- en denkniveau (bijv. afgeronde PABO/HBO-CMV/HBO-IDM).
  • Kennis van de doelgroep (primair onderwijs)
  • Actuele kennis van en ervaring met media-educatie
  • Kennis van (sociale) media, systemen en de toepassingsmogelijkheden ervan.

Voorwaarden

Waardering volgens de cao Openbare Bibliotheken in schaal 8 (min. € 2668,- en max. € 3420,-o.b.v. een werkweek van 36  uur).

Belangstelling?

Bel of mail: Ellen Peters, 06 51 99 29 05. De sluitingsdatum van deze vacature is 23 juni 2021.