Vacature: Vestigingscoördinator Bibliotheek

Voor een openbare bibliotheek in Zuid-Holland zijn we tijdelijk op zoek naar een vestigingscoördinator Bibliotheek, voor 8-12 uur per week (tijdens openingstijden).

Zit regelen en organiseren je in het bloed?

Dan is dit misschien wel helemaal iets voor jou! Wij zoeken iemand die er plezier in heeft om in te springen en ervoor te zorgen dat alles lekker loopt. Iemand die goed in staat is te denken vanuit de klant en vanuit enthousiasme het team hierin meeneemt.

Wat zijn de werkzaamheden?

Als vestigingscoördinator  zorg jij ervoor dat alles goed loopt op de vestiging en werk je zelf gedeeltelijk ook mee in de front office.

Je houdt je bezig met onder andere de inroostering van medewerkers en vrijwilligers, je bent het aanspreekpunt voor hen en  je bent op de hoogte van- en betrokken bij de organisatorische aspecten van de activiteiten zoals gebouwenbeheer.

Past deze functie bij jou?

Ben jij klantgericht en denk je vanuit de bezoeker? Ben je positief en enthousiast en werkt dit aanstekelijk? Ben je ook nog een echte regelaar? Ben je zelfstandig in het aansturen van de werkzaamheden en de medewerkers en werk je graag in een informele omgeving waarin er direct gecommuniceerd wordt met elkaar?

Wat vragen wij?

·       Ervaring in een soortgelijke functie

·       HBO/WO werk- en denkniveau

·       Zelfstandig

·       Organisatorisch

Wat bieden wij?

De functie van vestigingscoördinator is gewaardeerd in schaal 7 volgens de cao Openbare Bibliotheken (min. € 2339, tot --max. €3100,-- o.b.v. een werkweek van 36 uur)

Belangstelling?

Enthousiast geworden? Wij komen graag met je in contact en zien je motivatie en cv graag tegemoet.

Bel of mail: Ellen Peters

06-51992905

Ellen.peters@nl.randstad.com