Vestigingscoördinator bij KopGroep Bibliotheken

Voor KopGroep Bibliotheken, vestiging Den Helder, zijn wij per direct op zoek naar een vestigingscoördinator (32 uur per week).

KopGroep Bibliotheken is een organisatie die midden in de samenleving staat. Waar mensen komen om zich te ontspannen, anderen te ontmoeten en zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast is KopGroep Bibliotheken dé partner voor onderwijs, welzijn en cultuur. Onze visie is: een leven lang leren!

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het team op de vestiging. Dat doe je op een inspirerende en coachende manier. Je zorgt dat de werkzaamheden goed gecoördineerd en georganiseerd worden. Je weet wat er speelt op de werkvloer, welke activiteiten er plaatsvinden en welke wensen onze bezoekers hebben.

Als vestigingscoördinator ben je de verbindende schakel tussen bezoekers, medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Samen met de collega’s stel je de klant centraal!

Op een rijtje:

  • Aansturen van medewerkers op de vestiging
  • Plannen en organiseren
  • Verbindende schakel bij activiteiten op de vestiging

Wie zoeken wij?

Je bent een mensenmens, inspirerend en motiverend. Jouw stijl van leidinggeven kenmerkt zich door teamwork en daadkracht. Je bent initiatiefrijk, staat open voor ideeën en neemt in moeilijke situaties het voortouw. Je kunt goed samenwerken, bent ondernemend en hebt een brede interesse in maatschappelijke trends en lokale ontwikkelingen. Je beschikt over goede digitale vaardigheden en werken met social media, tablets en apps is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en hebt een aantal jaren werkervaring in een leidinggevende functie.

Onze wensen:

  • Opleiding en werk-/denkniveau op tenminste MBO+/HBO
  • Een aantal jaren ervaring in een leidinggevende functie
  • Samenwerken en verbinden
  • Goede beheersing digitale vaardigheden (social media, tablets, apps)

Wat bieden wij?

Een mooie tijdelijke functie in een enthousiast team op een geweldige locatie. De functie is gewaardeerd in schaal 7 min. € 2385,00 en max. € 3162,00.  bruto per maand.

Belangstelling?

Bel 06-51992905  of mail jouw motivatie zo snel mogelijk aan: ellen.peters@nl.randstad.com