Whitepaper Vrienden van de Bibliotheek

'Van je vrienden moet je het hebben’. Met die gedachte in ons achterhoofd zijn we, samen met Bureau Nassau (gespecialiseerd in ‘friendraising’) en een aantal bibliotheken, op zoek gegaan naar de beste manier om een vriendenabonnement op te starten. In de whitepaper Vrienden van de Bibliotheek lees je er alles over. Naast de conclusies en bevindingen uit de pilot staan er tips & tricks in en vind je er links naar documenten die je ondersteunen bij het opzetten van een vriendenabonnement én bij het werven van vrienden. Interessant leesvoer, dus download snel de whitepaper!

Download de whitepaper ♥

 

 

 

Actie!

Ben je na het lezen van de whitepaper enthousiast geworden over 'friendraising'? Of wil je het bestaande vriendenabonnement van jouw Bibliotheek naar een hoger niveau brengen? Dan hebben we een interessant aanbod voor je! Vijf bibliotheken krijgen de mogelijkheid om kosteloos een sessie bij te wonen onder leiding van Vera Peerdeman van Bureau Nassau. Op 27 maart praat Vera je in één middag bij over alles wat er nodig is om met een vriendenabonnement op te starten. Er is ruim de tijd om al je vragen te stellen en persoonlijk advies te ontvangen. Zowel de ervaren als de beginnende vriendenwervers zijn van harte welkom.

Wil jij heel graag deze middagsessie bijwonen? Meld je dan vóór 13 maart aan en laat ons weten waarom jouw bibliotheek heel graag bij deze middag aanwezig wil zijn.

Vragen?

Heb je vragen over de whitepaper of de middagsessie met Bureau Nassau? Neem dan contact op met Kerstin Carbajal Henken via Kcarbajal@probiblio.nl.

Graag zien wij voor 13 maart jouw inschrijving tegemoet!