Zomerse toolkits

Deze zomer willen we iedereen uitdagen om niet alleen boeken te lezen, maar met boeken te gaan maken én doen! Hoe? Heel makkelijk! We bieden twee prachtige pakketten voor zowel jeugd met 'Zomerklooien' als voor volwassenen met 'Maak het met de Bieb'. Kant en klaar, om direct mee aan de slag te gaan. Veel succes en plezier deze zomer!

Zomerklooien met boeken

Om te beginnen is er Zomerklooien met boeken voor de jeugd. Zomerklooien met boeken is een SPOENK* productie die bibliotheken verwent met een heerlijk zomerlees- en doe programma, waarbij kinderen gestimuleerd worden van alles met boeken te ondernemen. Van programmeren tot uitvinden en knutselen. Een cadeautje van SPOENK* biebdynamiek 0-100 voor alle bibliotheken hieronder te downloaden. Tevens alle nodige materialen ter invulling van je website, nieuwsbrief en social media. De bewerkbare InDesign bestanden zijn op te vragen via kbertrams@probiblio.nl

 

Advertentie AdvertentietekstPersbericht PersberichtSocial media  Social media tekstPoster 

Flyer 

Flyerposter 

Materialen

 Download de handleiding

 

Maak het met de Bieb deze zomer

Voor volwassenen is er 'Maak het met de Bieb'. Leuke ideeën om niet alleen boeken te lezen deze zomer, maar ook zelf dingen te gaan maken en doen! Ook hiervoor hebben we een complete toolkit ontwikkeld, inclusief hét mediawijs verlanglijstje voor de zomer! Hieronder te downloaden.

 Communicatieplan

Download het communicatieplan

 Website

Website tekst

 Nieuwsbrief

 Nieuwsbrief tekst

 Social media Social media tekst
 Boektitels Maken en Doen
 Advertentie Advertentie tekst
 Mediawijs verlanglijstje Download het verlanglijstje