Kennisdeling digitaal burgerschap

Event Educatie
Gepubliceerd op 21 september 2023

Wil je meer te weten komen over digitaal burgerschap en hoe je digitaal burgerschap in jouw bestaande activiteiten kan verwerken? Kom dan naar deze kennisdeling en laat je inspireren!

Datum:
21 november 2023
Tijd:
13:00 – 14:00
Locatie:
Online via MS-Teams
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuidholland.
Deadline:
Inschrijven vóór 14 november

Voor wie?

Medewerkers Basisvaardigheden en Digitale Geletterdheid voorlopers

Programma

We heten je van harte welkom en horen graag wat jouw bibliotheek eventueel al aan (digitaal) burgerschap doet. We bespreken wat (digitaal) burgerschap precies inhoud en ook bespreken we trends en (digitaal burgerschap gerelateerde) activiteiten die momenteel al plaatsvinden in bibliotheken.

  • In gesprek: Doet jouw bibliotheek al aan (digitaal) burgerschap?
  • Wat is digitaal burgerschap nou precies?
  • Trends in de huidige activiteiten
  • Ruimte voor vragen

Uiterlijk een week van te voren ontvang je de online link om deel te nemen.

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 14 november 2023. Deze bijeenkomst is bestemd voor bibliotheekmedewerkers in Noord- en Zuid-Holland. Deelname voor deze doelgroep is kosteloos. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom.