Werken in de bibliotheek

Kom werken op de mooiste plek van het land: de bibliotheek. Randstad/Probiblio werkt als een uitzendbureau en bemiddelt voor zowel tijdelijk als vast werk. We denken graag met je mee wat het best bij jou past!

Actuele vacatures

Vast of tijdelijk

Ben je op zoek naar flexibel werk om ervaring op te doen bij verschillende organisaties? Of wil je werk voor langere tijd? Wij bieden steeds vaker vacatures aan waarbij je direct in dienst komt bij de bibliotheek. Ook hebben wij regelmatig tijdelijk werk en werk op oproepbasis. Bel of mail eens voor de mogelijkheden.

Bibliotheekmedewerker met stapel boeken

De arbeidsvoorwaarden

Als flexwerker wordt Randstad jouw juridisch werkgever en val je daarom onder de CAO voor uitzendkrachten (ABU). Zoals bij elke werkgever heb je ook bij Randstad recht op vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen. Qua beloning val je direct bij aanvang van de opdracht onder de beloningsregeling van de opdrachtgever.

De opleidingsmogelijkheden

Ontwikkeling van onze talenten vinden zowel Randstad als Probiblio belangrijk. In samenwerking met Randstad Opleidingen investeren we in jouw ontwikkeling via de verschillende leer- en opleidingstrajecten.

Bekijk de opleidingen en trainingen van Randstad
Jonge medewerker van de bibliotheek Boekenberg