Werken bij Probiblio

Fijn dat je ons hebt gevonden en overweegt om Probiblio te komen versterken. We zijn altijd op zoek naar vernieuwers en maatschappelijk bevlogen talenten die klaar zijn om grote uitdagingen aan te gaan. Als jij mensen vooruit wilt helpen en bibliotheken kan inspireren met kennis en ideeën, dan ben je op de juiste pagina van het wereldwijde web beland.

We kunnen niet wachten je te ontmoeten.

Actuele vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures openstaan.

Het verschil maken

Iets voor een ander willen doen, is geen vanzelfsprekendheid. Bij Probiblio krijg je de kans om van waarde te zijn voor mensen en bibliotheken. Durf je het aan? Durf jij het verschil te maken?

Lees hoe Geert-Jan het verschil maakt

Jezelf ontwikkelen

Van zinloos banjeren wordt bijna niemand blij. Werk moet resultaat opleveren. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor jezelf. Bij Probiblio kun je je blijven ontwikkelen en bekwamen. Wie beweegt, reikt verder.

Bekijk hoe Julia zichzelf blijft ontwikkelen Open Link in Nieuwe Tab

Fijne werksfeer

Een plezierige werksfeer is bij Probiblio een vanzelfsprekendheid. Iedereen moet zich welkom, comfortabel, veilig en gewaardeerd voelen. In een sfeer van vertrouwen en samenwerking gedijt een mens het best (en levert hij/zij/hen het beste werk).

Bekijk waarom Aniek zo blij is met ons Open Link in Nieuwe Tab

Een cultuur van diversiteit en inspiratie

Bij Probiblio kom je thuis. Niet om te relaxen, maar om lekker te werken, in een cultuur van diversiteit en inclusie. Onze processen zijn afgestemd op ‘hybride werkvormen’. Dat betekent dat je vanuit huis kan werken, op ons kantoor in Hoofddorp, of bij een opdrachtgever. Waar je ook zit, wat je ook doet, je bent een van ons. Er is ruimte voor ieders mening en ideeën. Samen zijn we een bron van inspiratie voor bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland.

  • Onze werkweek duurt max. 36 uur, exclusief gezellige borrels
  • Je mag rekenen op een marktconform salaris en een OV-abonnement.
  • Wij hechten aan een gezonde werk-privébalans en gezellige teamuitjes.

Staat er geen vacature bij die bij je past?

Meld je aan voor de maandelijkse Probiblio-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van vacatures.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief