Train-de-trainer Mediaopvoeding (materialen en vragenuur)

Train-de-trainer Mediaopvoeding (materialen en vragenuur)

Bibliotheekmedewerkers leren tijdens de train-de-trainer ‘Voorlezen, kijken, luisteren en spelen in de wereld van nu’ hoe ze pedagogisch medewerkers kunnen trainen op het gebied van mediaopvoeding en mediagebruik in de kinderopvang. Helaas kunnen we deze train-de-trainer momenteel niet fysiek organiseren. Maar met onze kant-en-klare materialen en een online vragenuur kunnen we je hierin toch ondersteunen. 

Materialen voor zelfstudie

Normaal gesproken ontvangen deelnemers van de fysieke training van ons verschillende ondersteunende materialen: een draaiboek, de PowerPointpresentatie en een reader. Deze materialen zijn zeer compleet en ook heel geschikt om zelfstandig mee aan de slag te gaan. 

Online vragenuur met onze adviseurs

Op 3 december van 10.00 tot 11.00 uur organiseren onze adviseurs een online vragenuur op MS Teams. We gaan dieper in op de inhoud en opzet van de train-de-trainer. Deelnemers ontvangen uiterlijk 2 december van ons de link naar de online omgeving.

Aanmelden

Heb je interesse in de materialen en/of wil je deelnemen aan het online vragenuur? Neem contact op met Maike van Pelt, Adviseur Digitale geletterdheid via mediaopvoeding@probiblio.nl

Het laatste nieuws over Mediaopvoeding direct in je mailbox? Meld je hier aan voor onze halfjaarlijkse Mediaopvoeding Special.

 

Meer agenda-items