Online bijeenkomst vrijwilligerscoördinatoren

Event Strategie en beleid HR en vrijwilligers
Gepubliceerd op 02 mei 2024

Op dinsdag 2 juli van 13.30 tot 14.30 uur organiseert Probiblio weer een online bijeenkomst voor vrijwilligerscoördinatoren. Ben je geen vrijwilligerscoördinator maar werk je wel met vrijwilligers? Dan ben je ook van harte welkom!

Datum:
02 juli 2024
Tijd:
13:30 – 14:30
Locatie:
Online via MS-Teams
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies
Aantal deelnemers:
n.v.t.
Deadline:
Inschrijven vóór 25 juni

Deze bijeenkomst is bedoeld om in contact met elkaar te blijven, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Tijdens de bijeenkomst behandelen we onderwerpen waar jullie zelf behoefte aan hebben en die jullie zelf inbrengen.

Voor wie?

Vrijwilligerscoördinatoren Noord- en Zuid-Holland. Ben je geen vrijwilligerscoördinator maar werk je wel met vrijwilligers? Dan ben je ook van harte welkom!

Programma

Over welk onderwerp zou jij het graag willen hebben? Heb jij een vraag? Of wil je graag horen hoe andere vrijwilligerscoördinatoren zaken aanpakken of waar zij tegenaan lopen? Laat ons weten over welk onderwerp jij graag het gesprek aan zou gaan door vooraf een mail te sturen (uiterlijk 25 juni) naar Fabienne Mokken.
Vanuit Probiblio stellen wij een agenda samen op basis van jullie input.

Heb je geen specifieke vragen? Haak gerust aan, luister en praat mee!

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 25 juni 2024. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland.