Communicatietoolkit Ontdek je BIEB special

Kidsweek, Probiblio en bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland hebben gezamenlijk de Kidsdweek ‘Ontdek je BIEB special’ ontwikkeld voor kinderen van 7-12 jaar. Met deze special kunnen kinderen op een leuke, interactieve en speelse manier ontdekken wat er in hun bibliotheek te beleven is. Bibliotheken kunnen deze special in heel 2023 gratis uitdelen aan kinderen (of aan hun (groot)ouders of verzorgers). De special is in januari 2023 ook gratis uitgedeeld bij Voedselbanken in Noord-Holland.

Nieuwsgierig? Bekijk de eerste paar pagina's van de special!

De communicatietoolkit bestaat uit een communicatieplan en promotieteksten/banners voor je website, nieuwsbrief en/of social media. 

Download de communicatietoolkit 'Kidsweek - Ontdek je BIEB special'

Daarnaast hebben we ook twee lege, open bestanden van de opmaak van de 'Ontdek je BIEB special', zodat je die kunt vullen met de content van je eigen bibliotheek (het aanbod of andere informatie):

Video Lanceerparty Kidsweek - Ontdek je BIEB special

Gebruik deze video, of fragmenten hiervan, om de Kidsweek Ontdek je BIEB special online op jullie social media platform(en) te promoten. Gebruik de hashtag #BIEBSPECIAL zodat we iedereens posts kunnen vinden, maar voel je zeker vrij om eigen hashtags toe te voegen!

Bekijk de video op YouTube of download hem via deze link. 

Vragen?

Neem contact op met Marjolein Brood via 06 40 64 58 18.