BiebPanel

Strategie en beleid Marketing Dienst
Gepubliceerd op 30 augustus 2023

Voldoet de bibliotheek aan de wensen en verwachtingen van de bezoekers? Door gebruik te maken van BiebPanel kom je dit te weten!

Wat is BiebPanel?

BiebPanel is een onderzoeksinstrument dat speciaal is ontwikkeld voor bibliotheken. Het stelt bibliotheken in staat om op regelmatige basis onderzoek te doen onder hun doelgroepen, zoals bezoekers, leden en potentiële doelgroepen. De onderzoeken gaan over allerlei onderwerpen, zoals tevredenheid, gebruik van diensten, behoeften en verwachtingen.

Met BiebPanel kunnen bibliotheken waardevolle inzichten verzamelen over wat er leeft onder hun doelgroepen en hoe zij de dienstverlening kunnen verbeteren. Door regelmatig onderzoek uit te voeren, kunnen bibliotheken de trends en veranderingen in de behoeften van hun doelgroepen bijhouden en hierop inspelen.

“Interessante onderzoeken, zowel breed als specifiek.”
Ervaring van deelnemende bibliotheek

BiebPanel biedt ook de mogelijkheid om de uitkomsten van de bibliotheek te benchmarken ten opzichte van andere bibliotheken.

Kortom, BiebPanel is een krachtig instrument waarmee bibliotheken in verbinding blijven met hun doelgroepen en hun dienstverlening kunnen optimaliseren op basis van de feedback en inzichten.

NPS title=

Wat levert deelname aan BiebPanel op?

  • Inzicht in verschillende doelgroepen.
  • 4 onderzoeken per jaar: een ledenonderzoek, een bezoekersonderzoek en 2 verdiepende onderzoeken.
  • Heldere rapportages voorzien van een benchmark.

Bovendien is BiebPanel een geschikt instrument voor klanttevredenheidsonderzoek in kader van de certificering.

“Open antwoorden en de tabellen om de diepte in te gaan.”
Ervaring van deelnemende bibliotheek

Met een goede prijs-kwaliteitverhouding is deelname aan BiebPanel toegankelijk voor bibliotheken van elke omvang. Investeer vandaag nog in de toekomst van de bibliotheek en sluit aan bij BiebPanel voor waardevolle inzichten en sterker contact met de verschillende doelgroepen. Het jaarlijkse tarief is € 4.254 excl. BTW voor bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland. Voor andere bibliotheken is het tarief € 5.034 excl. BTW.

“Rapportage duidelijk en behapbaar.”
Ervaring van deelnemende bibliotheek

Rapportageportaal

Maak je al gebruik van BiebPanel? Via het rapportagekanaal heb je toegang tot actuele rapportages.