schoolWise

Dienst
Gepubliceerd op 04 september 2023

Een bibliotheek op school inrichten was nog nooit zo makkelijk. SchoolWise biedt alle faciliteiten die nodig zijn om een moderne schoolbibliotheek efficiënt te beheren. Probiblio adviseert bibliotheken over de inrichting en instellingen en kan ook de jaarlijkse leerlingimport op zich nemen.

Als bibliotheek kun je schoolWise en mediatheekWise gebruiken als onderdeel van de Bibliotheek op school, maar ook los inzetten. Het uitleensysteem is inclusief uitlenen en innemen via zelfbediening, toevoegen van nieuwe collectie en printen van barcodes en rugetiketten. Er kan direct gezocht of gereserveerd worden bij de openbare bibliotheek. Leerlingen kunnen ook direct ingeschreven worden in de openbare bibliotheek met een gratis jeugdabonnement en ze hebben toegang tot een aantrekkelijke online omgeving voor meer educatieve bronnen. Voor het voortgezet onderwijs is er ‘mediatheekWise’.

De kosten

SchoolWise is onderdeel van de Wise-basisdienstverlening. Voor MediatheekWise geldt een tarief van 157,33 euro per kwartaal per school.

Op de hoogte blijven van schoolWise?

Meld je aan voor onze halfjaarlijkse special met het belangrijkste nieuws rondom schoolWise en mediatheekWise.

Schrijf je in
Een kleuter zoekt een boek uit in de schoolbibliotheek

Alles over

22 apr
Event

Training SchoolWise basis

07 nov
Event

Gebruikersoverleg schoolWise en mediatheekWise