Werving via Randstad-Probiblio

Dienst
Gepubliceerd op 20 september 2023

Op zoek naar nieuwe collega’s voor bij jou in de bibliotheek? Probiblio en Randstad werken samen bij het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van professionals in de bibliotheekbranche. Randstad-Probiblio ​zorgt voor de juiste match tussen kandidaat en bibliotheek, in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht.

Wat zijn de voordelen van werken met Randstad-Probiblio?

  • Randstad Probiblio beschikt over kennis van de branche, van personeelszaken én van de nieuwste ontwikkelingen in de bibliotheekwereld. Dit bespaart tijd en geld.
  • We bemiddelen voor zowel tijdelijke als vaste functies, van vakspecialisten tot management.
  • Wij hebben een groot netwerk en een flinke database van gemotiveerde van werkzoekenden in de bibliotheekbranche.
  • Onze vacatures worden standaard gedeeld op de Probiblio website en op de Randstad website en onze socials.

Hoe gaan we te werk?

De juiste persoon op de juiste plek: met dat motto zijn wij dagelijks actief in het matchen van de juiste kandidaten bij onze aanvragen. Om dat te kunnen doen hebben wij informatie nodig. Telefonisch bespreken wij de ‘harde’ en ‘softe’ criteria. Naast de beschikbaarheid, ervaring en opleiding is het minstens zo belangrijk dat iemand past binnen het team of de cultuur van de onderneming. Nieuwe opdrachtgevers bezoeken wij om wederzijds kennis te maken en een goed beeld te krijgen van de organisatie en de afdeling waar het om gaat.

Zodra wij een geschikte kandidaat of kandidaten hebben geselecteerd, ontvang je een voorstel met daarin een persoonlijk profiel en de kosten. Een CV van de kandidaten wordt ook meegestuurd. Jij bepaalt met welke kandidaat je wenst kennis te maken en welke kandidaat mag starten. De eerste factuur ontvang je pas nadat de kandidaat bij je aan de slag is gegaan.

Wil je het hele werving- en selectietraject uitbesteden? Bijvoorbeeld handig bij uitbreiding van de bestaande formatie of bij interim- of projectopdrachten. Ook dan kun je bij Randstad-Probiblio terecht. Van het opstellen van functieprofielen tot de selectie en het voeren van de sollicitatiegesprekken – we kunnen het allemaal voor je verzorgen, of een deel van het proces op ons nemen. Passend bij jouw wensen en budget. Neem eens contact op!

Alles over

27 feb
Basisvaardigheden
Event

Brainstorm 'Samenwerking bibliotheek & Randstad'

Video

Video Randstad en de bibliotheek helpen met (digi)taalvaardigheid