Impactgericht werken bij Probiblio: bedankt voor jullie deelname aan ons Impactonderzoek!

Nieuws
Gepubliceerd op 11 september 2023
Als Probiblio werken wij impactgericht voor bibliotheken. Onlangs voerden wij een impactonderzoek uit onder onze bibliotheken, om onze dienstverlening nóg beter te kunnen inrichten. We bedanken de bibliotheken die hieraan meededen én maken met plezier bekend welke bibliotheken gratis adviesuren hebben gewonnen.

Het is natuurlijk belangrijk om van de bibliotheken zelf te horen welke effecten zij ervaren door de ondersteuning van Probiblio. Daarom stuurden we jullie in het voorjaar een impactvragenlijst, waarmee jullie ons waardevolle informatie hebben gegeven, waarvoor dank!

Met deelname aan het impactonderzoek maakten jullie kans op de prijs voor gratis adviesuren over impact. Bibliotheek Zuid-Kennemerland en Bibliotheek Aan den IJssel hebben deze prijs gewonnen!

We zijn bij Probiblio nu bezig met de impactrapportage waarin we de conclusies en leerpunten formuleren vanuit de resultaten van de meting. Hiermee kunnen we onze dienstverlening voor bibliotheken verder verbeteren. In de komende tijd maken we een samenvatting van de rapportage speciaal voor de bibliotheken.