Bestel: kant-en-klare materialen voor etalagewedstrijd ‘Zomerse Avonturen’

Bestel: kant-en-klare materialen voor etalagewedstrijd ‘Zomerse Avonturen’

Wil je graag meedoen met Probiblio’s etalagewedstrijd met het thema ‘Zomerse avonturen’? Om je op weg te helpen, heeft Visual Merchandiser/Art Director bij Scheltema Tim Krauter zomerse kant-en-klare materialen ontwikkeld om in je etalage én bibliotheek te plaatsen.

De volgende materialen kun je downloaden en bestellen voor jouw zomerse etalage:

  • Plafondhangers dubbelzijdig karton in diverse formaten
  • Plafondhangers uitbreidingsset in diverse formaten
  • Posters/sfeerbeeld voor etalage/in de bibliotheek (instore) in diverse formaten
  • Raam- en vloerstickers voor etalage/in de bibliotheek.

Download alle materialen >>

Bestellen

Om bibliotheken het zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen alle materialen kant-en-klaar besteld worden bij drukkerij Sign & Meer. Een complete set wordt voor ongeveer 245 euro (excl. btw) bij jouw bibliotheek geleverd. Als er meer dan 10 bibliotheken bestellen, kan de prijs wellicht nog iets omlaag. Je krijgt dan verschillende plafondhangers, posters en raam- en vloerstickers voor jullie bibliotheek. Het voordeel van o.a. de plafondhangers is dat deze van Forex (kunstof) zijn gemaakt en dus goed herbruikbaar zijn.

Deadline voor bestellen is vrijdag 2 juni. Geef het afleveradres + facturatiegegevens door aan Julia van Haaster, dan wordt de set over zo’n 3 weken bij jullie geleverd.

Afbeeldingen: voorbeeld van hoe je de materialen kunt toepassen voor jouw bibliotheek.

Privé-etaleersessie aanvragen

Kan jouw bibliotheek wel wat tips en tricks voor de etalage of inrichting gebruiken? Tim Krauter organiseert speciaal voor bibliotheken ook privé-etaleersessies op aanvraag. Tim: ‘Tijdens mijn workshop laat ik zien hoe kleine veranderingen grote impact kunnen hebben op de beleving van de bezoeker. We lopen samen met je team (max 4 personen) door de bibliotheek om knelpunten onder de aandacht te brengen en gericht met oplossingen te komen. Door mijn frisse en nuchtere kijk kom ik snel tot nieuwe inzichten en help ik jullie om de oplossingen ook na mijn vertrek voort te zetten. Uiteraard stem ik samen met de bibliotheek af waar de focus ligt en is het echt een sessie op maat.’ Wil jij dit ook? Een workshop duurt ongeveer 2 uur en Tim vraagt hiervoor 85 euro per uur. Aanmelden kan via Karen Bertrams

Over de etalagewedstrijd

In deze etalagewedstrijd richten we ons op de doelgroep 0-12 jaar. We dagen je uit om om je heen te kijken en te ontdekken wat je allemaal met het thema ‘Zomerse avonturen’ kunt. Zomerse boeken, buiten op avontuur, doe-boeken, zwoele zomeravonden, op vakantie in een boek… Als het maar met de zomer te maken heeft! Ook relevant: jouw etalage sluit dan mooi aan bij de landelijke campagne voor volwassenen rondom Zomerlezen (juni t/m augustus 2023). Die roept op om met het hele gezin naar de bibliotheek te komen, want vakantie begint met boeken!

Meer weten over hoe je kunt meedoen en wat je kunt winnen? Bekijk hier het vorige bericht met alle informatie over de etalagewedstrijd Zomerse Avonturen.

Meer informatie?

Neem contact op met Karen Bertrams of Julia van Haaster.

Heel veel succes en we kijken uit naar je inzending!

Meer nieuws