Bibliotheken starten met LEESCLUBBING

Bibliotheken starten met LEESCLUBBING

LEESCLUBBING is een nieuw concept van de bibliotheek. Een doe het zelf (DIY) boekenclub voor twintigers en dertigers, met spraakmakende boeken in verschillende categorieën. Bibliotheken Rotterdam, De Boekenberg en Zuid-Hollandse Delta hebben in samenwerking met Probiblio de primeur van dit gedurfde leesclubconcept van Bibliotheek Muntpunt uit Brussel. Bij succes vanaf 2022 ook elders in het land!

LEESCLUBBING sluit aan bij de belevingswereld van twintigers en dertigers. Met frisse vormgeving, aansprekende teksten en een opzet die het lezers in de drukke fase van hun leven zo makkelijk mogelijk maakt: een goed boek, een gezellig moment met vrienden en een goed gesprek in één. Hou ook de hashtag #leesclubbing op Instagram in de gaten!

 

"LEESCLUBBING doe je helemaal zelf. Een echte boekenclub, maar dan hoe, waar en met wie jij wilt. De bibliotheek zorgt voor de boeken, jij voor het clubje. Met steeds nieuwe spraakmakende boeken in vijf verschillende categorieën." - Bibliotheek Rotterdam

 

Een LEESCLUBBING-pakket kost € 10,- en is aan te vragen bij de drie bibliotheken. Benieuwd uit welke boeken je kunt kiezen en hoe het verder allemaal werkt? Kijk op www.bibliotheek.rotterdam.nl/leesclubbing voor alle informatie. Of neem een kijkje bij initiators van Muntpunt, Brussel!

Vragen?

Neem contact op met Karen Bertrams, programmering bibliotheken: 06 24 55 63 81.

 

                                              

Meer nieuws