Herinnering: Projectenetalage 2023 geopend tot en met 1 december

Herinnering: Projectenetalage 2023 geopend tot en met 1 december

Sinds oktober staat Probiblio's Projectenetalage weer open. In dit online overzicht staan nieuwe projecten en lopende provinciale projecten waarin ruimte is voor nieuwe deelnemers. Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheekdirecteuren kunnen via de etalage tot en met 1 december de interesse doorgeven.

De projecten sluiten aan op actuele ontwikkelingen en zijn gericht op innovatie van bibliotheken. Ze kunnen worden uitgevoerd dankzij de subsidie van de provincies Noord en Zuid-Holland. Alle directeuren hebben een herinneringse-mail ontvangen.

Werkwijze (voor bibliotheekdirecteuren):

  • Bekijk het overzicht op www.probiblio.nl/etalage2023 en bespreek met collega’s welke projecten voor jouw bibliotheekorganisatie interessant zijn.
  • Wil je graag vooraf advies of een project past bij jouw organisatie? Neem contact op met de adviseur die bij het project vermeld staat.
  • Hebben jullie intern overeenstemming bereikt over de projecten waar jullie in 2023 mee aan de slag willen? Vink de projecten aan en verstuur de Wensenlijst.
  • We vragen om per bibliotheekorganisatie één formulier in te sturen.
  • Binnen 2 weken neemt een Probiblio-adviseur contact op over definitieve deelname van de bibliotheekorganisatie.

Ga naar de Etalage 2023.

Heb je vragen of ondervind je problemen bij het invullen van het formulier? Neem dan contact op met relatiemanager Stefan Hoegen, tel. 06 24 53 73 18.

Meer nieuws