Provinciale netwerkdag voor Zuid-Hollandse bibliotheken dit jaar digitaal

Provinciale netwerkdag voor Zuid-Hollandse bibliotheken dit jaar digitaal

Op donderdag 19 november vindt de provinciale netwerkbijeenkomst voor bibliotheekdirecteuren in Zuid-Holland plaats. Uit voorzorg is gekozen voor een digitaal event. Onveranderd is een inspirerend thema en volop gelegenheid voor discussie, debat en netwerken. Het thema van dit jaar: de bibliotheek in een multifunctionele organisatie/multifunctionele accommodatie.

Tijdens de online bijeenkomst belichten we een belangrijk en actueel thema: de bibliotheek in een multifunctionele organisatie/multifunctionele accommodatie (mfa/mfo). We zien bibliotheken ‘opgaan’ in multifunctionele organisaties, cultuurgebouwen. Wat doet dat met de identiteit van bibliotheken, het sterke merk ‘de Bibliotheek? Welke rol kan de gemeente hierin spelen? Over dit soort vragen buigen bibliotheekdirecteuren en stakeholders als wethouders en zorgprofessionals zich samen op 19 november.

Het programma

We zijn druk bezig met het finaliseren van het programma. Een digitale invulling van de dag betekent flexibiliteit van ons als organisator, maar ook van de sprekers en bezoekers. Niettemin gaan we er met zijn allen voor zorgen dat het net zo’n inspirerende dag wordt als de afgelopen 2 jaar.

Ga naar de Agenda voor het hele programma, meer informatie en het aanmeldformulier.

Meer nieuws