Nieuwsbrief Probiblio

Nieuwsbrief Probiblio

Elke twee weken verschijnt onze nieuwsbrief, met de nieuwste publicaties van de adviseurs van Probiblio, nieuws uit het netwerk en nieuws over ons aanbod. Schrijf je gratis in voor één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte!

2020

2019

2018

Nieuwsbrieven Probiblio

Nieuwsbrieven Probiblio

Er verschijnen geregeld nieuwsbrieven over een actueel onderwerp! Meld je aan voor deze gespecialiseerde nieuwsbrieven.

2020

2019

2018

De Maatschappelijke Bibliotheek

De Maatschappelijke Bibliotheek

Deze nieuwsbrief is specifiek gericht op de aanpak van laaggeletterdheid in de bibliotheek. De provincies Noord- en Zuid-Holland subsidiëren de activiteiten op dit gebied. De nieuwsbrief wordt eens per twee maanden verzonden aan ruim vijfhonderd abonnees. Meld je gratis aan. Via de afmeld-link in de nieuwsbrief kun je je op elk moment uitschrijven.

2020

2019

2018

BoekToer Nieuwsbrief

BoekToer Nieuwsbrief

BoekToer is een collectie die ingezet kan worden als aanvulling op de schoolbibliotheek. Bekijk de laatst verschenen nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrief is opgegaan in de Nieuwsbrief Educatie 0-18 jaar.

WWW

WWW

Wim Keizer verzorgde tot eind 2018 een maandelijkse attenderingsservice over ontwikkelingen rondom de vernieuwing van het openbare bibliotheekwerk onder de titel WWW (Wat Wim Weet). Wim Keizer bracht je digitaal op de hoogte met nieuws en weetjes en gaf hij zijn persoonlijke visie op de wondere wereld van de bibliotheek. In december 2018 verscheen de laatste WWW. Wim zegt hierover: "Lezers zullen het samengevatte nieuws nu moeten missen. Columns blijf ik nog wel maken, voor Bibliotheekblad en af en toe, als gastblog, voor Bibliotheekblad.nl."