Opzeggen

Ben je bibliotheeklid en wil je jouw bibliotheekabonnement opzeggen of je adres wijzigen? Neem dan contact op met de klantenservice van jouw eigen bibliotheek!

Probiblio is een ondersteuningsinstelling voor bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland, wij leveren niet direct aan bibliotheekleden.

Zoek jouw bibliotheek
Opzeggen

ICT-Support

Neemt jouw bibliotheek ICT-diensten af van Probiblio, dan kun je met vragen, verzoeken en incidentmeldingen terecht op ons ICT-Portaal of een e-mail sturen aan servicedesk@probiblio.nl. Het ICT-Portaal biedt de opties om de status van meldingen na te kijken en historische gegevens in te zien.

Voor vragen en verzoeken zijn wij op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Voor storingen op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Dringende storingen altijd telefonisch melden!

ICT-Portaal Contact servicedesk
ICT-Support

MijnProbiblio

Hier kun je inloggen op het beveiligde deel van de website: Mijn Probiblio. Hierop vind je informatie bestemd voor klanten van ProBiblio waaronder de artikellijst.

Beschikt jouw organisatie nog niet over een inlog voor deze omgeving, dan kun je voor jouw organisatie één nieuwe algemene inlog aanvragen. Deze inlog is voor alle vestigingen bruikbaar. Je kunt een nieuw account aanvragen via mail bij de servicedesk@probiblio.nl onder vermelding van een e-mailadres en de naam van de bibliotheekorganisatie.

Probiblio werkt voor bibliotheken. Heb je als bibliotheekbezoeker een vraag, neem dan contact op met jouw eigen bibliotheek. De adresgegevens vind je op de website van de betreffende bibliotheek.

Ga naar MijnProbiblio Contact servicedesk
MijnProbiblio

Rapportageportaal

Het Rapportageportaal bied je een overzichtelijke toegang tot alle actuele Benchmark Managementinformatie van jouw organisatie. Het gaat om de gegevens van (potentiële) klanten en het gebruik van producten en diensten. Deze online rapportages en dashboards zijn actueel en 24/7 beschikbaar.

Actuele managementinformatie vormt een betrouwbare basis voor relatiemarketing. Onze adviseurs en analisten vertalen jouw managementinformatie graag naar een op maat gesneden advies waarmee je verantwoorde beslissingen kunt nemen en kunt bijsturen op elk gewenst moment.

Heb je geen gebruikersnaam en wachtwoord, of ben je deze vergeten, neem dan contact op met onze servicedesk.

Inloggen Rapportageportaal Contact servicedesk
Rapportageportaal

Leeskringen en leeskringkoffers

Ben je op zoek naar informatie over leeskringen bij de bibliotheek? Of de actuele boekenlijst die daarbij gebruikt wordt? Hiervoor verwijzen we je naar de website van jouw eigen bibliotheek, daar vind je tevens de boekenlijst(en). Contactgegevens van alle Nederlandse bibliotheken vind je gemakkelijk en snel via de knop hieronder.

Probiblio is een ondersteuningsinstelling voor bibliotheken, wij leveren niet direct aan bibliotheekleden. Voor vragen met betrekking tot leeskringkoffers verwijzen we je door naar jouw lokale bibliotheek. Werk je voor de Bibliotheek en ben je op zoek naar informatie over leeskringkoffers dan kan je terecht op onze productpagina via onderstaande knop.

Meer informatie Vind bibliotheek
Leeskringen en leeskringkoffers

Collecties bestellen

Let op: deze formulieren zijn alleen bestemd voor bibliotheken die klant zijn bij Probiblio en instellingen en scholen die via een Bibliotheek die klant is van Probiblio (een collectie) willen bestellen. Aanvragen uiterlijk drie weken van te voren insturen.

De uitleenperiode van BoekToer bedraagt naar keuze acht weken of een jaar. De uitleenperiode van wisselcollecties voor bibliotheken bedraagt een half jaar. Voor het bestellen van wisselcollecties voor instellingen kan je op deze pagina terecht. Bekijk de digitale BoekToer-etalage.

Wisselcollecties bestellen BoekToer-collecties bestellen
Collecties bestellen

SchoolWise servicepagina

Hulp nodig bij het werken met schoolWise? Instructies en uitleg op verschillende onderdelen vind je hier. Ook is er antwoord op veelgestelde vragen aan de Servicedesk. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via servicedesk@probiblio.nl

Let op: De nieuwste versies van bepaalde handleidingen vind je in het kennissysteem van TopDesk Selfservice Desk. Senior ondersteuners Wise kunnen inloggegevens aanvragen bij de Probiblio Servicedesk.

Ga naar de servicepagina
SchoolWise servicepagina