Wise support

Neemt jouw bibliotheek Wise diensten af van Probiblio, dan kun je met vragen, verzoeken en incidentmeldingen terecht op het Wise-portaal TOPdesk. Het Wise-portaal biedt de opties om de status van meldingen na te kijken en historische gegevens in te zien.

Heb je geen toegang tot TOPdesk, vraag dan aan je Senior ondersteuner om een melding te maken.
Voor dringende vragen en verzoeken zijn wij bereikbaar via:
servicedesk@probiblio.nl
en telefonisch op werkdagen van 08.30 tot 17.00 op 023 - 55 46 200

Hieronder vind je altijd de actuele informatie rondom het Probiblio Wise-systeem. 

 
Alle Wise systemen zijn online
 


Buiten kantooruren, kijk op de website van OCLC voor de laatste stand van zaken.

TOPdesk
Wise support

E-learningsplatform BibliotheekWijzer

Werk jij met Wise in jouw bibliotheek? Of is het bibliotheeksysteem nog nieuw voor je? Leer alles wat je moet weten van Wise via het nieuwe e-learningsplatform BibliotheekWijzer.

Ga naar BibliotheekWijzer
E-learningsplatform BibliotheekWijzer

SchoolWise servicepagina

Hulp nodig bij het werken met schoolWise? Instructies en uitleg op verschillende onderdelen vind je hier. Op de servicepagina staan ook antwoorden op veelgestelde vragen aan de Servicedesk. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via servicedesk@probiblio.nl

Let op: De nieuwste versies van bepaalde handleidingen vind je in het kennissysteem van TopDesk Selfservice Desk. Senior ondersteuners Wise kunnen inloggegevens aanvragen bij de Servicedesk.

Ga naar de servicepagina
SchoolWise servicepagina

Rapportageportaal

Het Rapportageportaal biedt je een overzichtelijke toegang tot Managementinformatie van jouw organisatie. Het gaat om de gegevens van klanten en het gebruik van producten en diensten. Deze online rapportages en dashboards worden maandelijks bijgewerkt.

Actuele managementinformatie vormt een betrouwbare basis voor relatiemarketing. Onze adviseurs en analisten vertalen jouw managementinformatie graag naar een op maat gesneden advies waarmee je verantwoorde beslissingen kunt nemen en kunt bijsturen op elk gewenst moment.

Heb je geen gebruikersnaam en wachtwoord, neem dan contact op met onze servicedesk (servicedesk@probiblio.nl). Ben je het wachtwoord vergeten, maak dan gebruik van de knop ‘Wachtwoord vergeten’ op de inlogpagina van het Rapportageportaal.

Inloggen Rapportageportaal Contact servicedesk
Rapportageportaal

Collecties bestellen

Let op: deze formulieren zijn alleen bestemd voor bibliotheken die klant zijn bij Probiblio en instellingen en scholen die via een bibliotheek die klant is van Probiblio (een collectie) willen bestellen. Aanvragen uiterlijk drie weken van te voren insturen.

De uitleenperiode van BoekToer bedraagt naar keuze acht weken of een jaar. De uitleenperiode van wisselcollecties voor bibliotheken bedraagt een half jaar. Voor het bestellen van wisselcollecties voor instellingen kan je op deze pagina terecht. Bekijk de digitale BoekToer-etalage.

Wisselcollecties bestellen BoekToer-collecties bestellen
Collecties bestellen

Bibliotheeklidmaatschap opzeggen

Ben je bibliotheeklid en wil je jouw bibliotheekabonnement opzeggen of je adres wijzigen? Neem dan contact op met de klantenservice van jouw eigen bibliotheek.

Probiblio is een ondersteuningsinstelling voor bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland, wij leveren niet direct aan bibliotheekleden.

Zoek jouw bibliotheek
Bibliotheeklidmaatschap opzeggen