Wise support

Neemt jouw bibliotheek Wise diensten af van Probiblio, dan kun je met vragen, verzoeken en incidentmeldingen terecht op het Wise-portaal TOPdesk. Het Wise-Portaal biedt de opties om de status van meldingen na te kijken en historische gegevens in te zien.

Voor dringende vragen en verzoeken kun je een e-mail sturen aan servicedesk@probiblio.nl. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

TOPdesk
Wise support

SchoolWise servicepagina

Hulp nodig bij het werken met schoolWise? Instructies en uitleg op verschillende onderdelen vind je hier. Op de servicepagina staan ook antwoorden op veelgestelde vragen aan de Servicedesk. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via servicedesk@probiblio.nl

Let op: De nieuwste versies van bepaalde handleidingen vind je in het kennissysteem van TopDesk Selfservice Desk. Senior ondersteuners Wise kunnen inloggegevens aanvragen bij de Servicedesk.

Ga naar de servicepagina
SchoolWise servicepagina

MijnProbiblio

Hier kun je inloggen op het beveiligde deel van de website: Mijn Probiblio. Hierop vind je informatie bestemd voor klanten van Probiblio waaronder de artikellijst.

Beschikt jouw organisatie nog niet over een inlog voor deze omgeving, dan kun je voor jouw organisatie één nieuwe algemene inlog aanvragen. Deze inlog is voor alle vestigingen bruikbaar. Je kunt een nieuw account aanvragen via mail bij de servicedesk@probiblio.nl onder vermelding van een e-mailadres en de naam van de bibliotheekorganisatie.

Probiblio werkt voor bibliotheken. Heb je als bibliotheekbezoeker een vraag, neem dan contact op met jouw eigen bibliotheek. De adresgegevens vind je op de website van de betreffende bibliotheek.

Ga naar MijnProbiblio Contact servicedesk
MijnProbiblio

Rapportageportaal

Het Rapportageportaal biedt je een overzichtelijke toegang tot Managementinformatie van jouw organisatie. Het gaat om de gegevens van klanten en het gebruik van producten en diensten. Deze online rapportages en dashboards worden maandelijks bijgewerkt.

Actuele managementinformatie vormt een betrouwbare basis voor relatiemarketing. Onze adviseurs en analisten vertalen jouw managementinformatie graag naar een op maat gesneden advies waarmee je verantwoorde beslissingen kunt nemen en kunt bijsturen op elk gewenst moment.

Heb je geen gebruikersnaam en wachtwoord, neem dan contact op met onze servicedesk (servicedesk@probiblio.nl). Ben je het wachtwoord vergeten, maak dan gebruik van de knop ‘Wachtwoord vergeten’ op de inlogpagina van het Rapportageportaal.

Inloggen Rapportageportaal Contact servicedesk
Rapportageportaal

Leeskringen en leeskringkoffers

Ben je op zoek naar informatie over leeskringen bij de bibliotheek? Of de actuele boekenlijst die daarbij gebruikt wordt? Hiervoor verwijzen we je naar de website van jouw eigen bibliotheek, daar vind je tevens de boekenlijst(en). Contactgegevens van alle Nederlandse bibliotheken vind je gemakkelijk en snel via de knop hieronder.

Probiblio is een ondersteuningsinstelling voor bibliotheken, wij leveren niet direct aan bibliotheekleden. Voor vragen met betrekking tot leeskringkoffers verwijzen we je door naar jouw lokale bibliotheek. Werk je voor de Bibliotheek en ben je op zoek naar informatie over leeskringkoffers dan kan je terecht op onze productpagina via onderstaande knop.

Meer informatie Vind bibliotheek
Leeskringen en leeskringkoffers

Collecties bestellen

Let op: deze formulieren zijn alleen bestemd voor bibliotheken die klant zijn bij Probiblio en instellingen en scholen die via een Bibliotheek die klant is van Probiblio (een collectie) willen bestellen. Aanvragen uiterlijk drie weken van te voren insturen.

De uitleenperiode van BoekToer bedraagt naar keuze acht weken of een jaar. De uitleenperiode van wisselcollecties voor bibliotheken bedraagt een half jaar. Voor het bestellen van wisselcollecties voor instellingen kan je op deze pagina terecht. Bekijk de digitale BoekToer-etalage.

Wisselcollecties bestellen BoekToer-collecties bestellen
Collecties bestellen

Opzeggen

Ben je bibliotheeklid en wil je jouw bibliotheekabonnement opzeggen of je adres wijzigen? Neem dan contact op met de klantenservice van jouw eigen bibliotheek.

Probiblio is een ondersteuningsinstelling voor bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland, wij leveren niet direct aan bibliotheekleden.

Zoek jouw bibliotheek
Opzeggen