Werken bij Probiblio

Werken bij Probiblio

Bij Probiblio werken we in een sterk team van professionals, met hart voor onze klanten, de bibliotheeksector én elkaar. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hechten we dan ook veel waarde aan voortdurende professionalisering en loopbaanontwikkeling. Dat komt immers niet alleen de kwaliteit van ons werk ten goede, maar ook het plezier waarmee we elke dag weer met z’n allen aan de slag gaan. Informeel en transparant, met korte lijnen en oog voor elkaars eigenheid – en eigenzinnigheid. Dat ons team zoveel mogelijk een afspiegeling van de beroepsbevolking vormt, dat is wat ons betreft vanzelfsprekend.

Wij hebben regelmatig vacatures open staan, dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacatures.

 

 

 

Onze vacatures

Onze vacatures

Het wervings- en selectiebeleid van Probiblio is erop gericht de meest geschikte professionals uit de arbeidsmarkt aan te trekken. We hebben als uitgangspunt dat het succes van de organisatie in sterke mate afhankelijk is van de kwaliteit van haar medewerkers. Verdere professionalisering en persoonlijke loopbaanontwikkeling zijn speerpunten binnen ons HR-beleid. Probiblio wil professionals samenbrengen en samen laten werken op basis van transparantie, inzet en gedeelde opvattingen en beelden over het bedrijf en haar doelstellingen.

Vacature Afdelingshoofd Automatisering & Digitalisering

Ontmoet je collega's

Ontmoet je collega's

Bibliotheken werken aan een toekomst waarin iedereen meedoet. Wij ondersteunen de bibliotheken daarbij. Dit doen we met passie voor verbinding, maatschappelijke gedrevenheid en grondige kennis en deskundigheid. Samen zorgen we voor een slagvaardige en ondernemende bibliotheek.
 

Wij zijn er voor bibliotheken. Lees wat de collega's bij Probiblio zoal doen.

Iet bedenkt creatieve marketingcampagnes voor bibliotheken >> Karen maakt lezen hip samen met bibliotheken >>
Werken bij Randstad/Probiblio?

Werken bij Randstad/Probiblio?

Probiblio en Randstad werken sinds 1997 samen bij het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van informatieprofessionals. Als gespecialiseerd onderdeel van twee professionele organisaties, combineren wij kennis van informatiedienstverlening en ervaring met flexwerk. Randstad/Probiblio is gevestigd in Hoofddorp en bedient vanuit deze locatie klanten in de provincies Noord-, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Een team van ervaren intercedenten zorgt voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Kijk voor informatie over onze werkwijze bij Opdrachtgevers of Werkzoekenden.

Er zijn momenteel geen vacatures via Randstad/Probiblio. 

 

Voor opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

De juiste persoon op de juiste plek: met dat motto zijn onze intercedenten dagelijks actief in het matchen van de juiste kandidaten bij onze aanvragen. Om dat te kunnen doen hebben wij informatie nodig. Telefonisch bespreken wij de 'harde' en 'softe' criteria. Een match is goed als iemand op de door jou bepaalde dagen kan werken en beschikt over de gevraagde opleiding en ervaring. Het is echter zeker zo belangrijk dat iemand past binnen het team of de cultuur van de onderneming. Nieuwe opdrachtgevers bezoeken wij om wederzijds kennis te maken en een goed beeld te krijgen van de organisatie en de afdeling waar het om gaat.

De intercedenten van Randstad/Probiblio maken gebruik van een eigen database en deze website voor het werven en selecteren van de juiste personen. Onze vacatures worden automatisch doorgelinkt naar de site van Informatie Professional. Daarnaast maken wij gebruik van de site Werkenindebibliotheek.nl, de Randstad website en Monsterboard. De inzet van middelen wordt altijd eerst besproken.

Voorstel en kosten
Zodra wij een geschikte kandidaat of kandidaten hebben geselecteerd, ontvang je een vrijblijvend voorstel met daarin een persoonlijk profiel en het uurtarief. Een CV van de kandidaten wordt ook meegestuurd. Jij bepaalt met welke kandidaat je wenst kennis te maken en welke kandidaat mag starten. De eerste factuur ontvang je pas nadat de kandidaat bij je aan de slag is gegaan.

Voor werkzoekenden

Voor werkzoekenden

Randstad/Probiblio werkt als een uitzendbureau en bemiddelt voor zowel tijdelijk als vast werk op uitzend- of detacheringsbasis. Bij de meeste opdrachtgevers is het mogelijk uren wekelijks digitaal te declareren. Dit is een eenvoudig en snel proces waardoor je zeker bent van een tijdige wekelijkse loonbetaling.

Vast of tijdelijk
Randstad/Probiblio bemiddelt veelal voor tijdelijke vacatures. Maar regelmatig hebben wij ook vacatures met uitzicht op een vast dienstverband of contract. Ben je op zoek naar flexibel werk om ervaring op te doen bij verschillende organisaties? Of wil je werk voor langere tijd? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden
Randstad is juridisch werkgever van onze flexwerkers. Als medewerker van Randstad/Probiblio valt u daarom onder de CAO voor uitzendkrachten (ABU). Zoals bij elke werkgever heb je ook bij Randstad recht op vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen (na 26 weken). Qua beloning val je direct bij aanvang van de opdracht onder de beloningsregeling van de opdrachtgever. Indien je dat wenst kunnen wij een detacheringsovereenkomst afsluiten. Dit hangt mede af van de duur en aard van de opdracht.

Opleidingen en trainingen
Als je een opdracht uitvoert bij Randstad/Probiblio bestaat de mogelijkheid een opleiding of training te volgen op (gedeeltelijke) kosten van Randstad/Probiblio. Het gaat dan om een opleiding of training die relevant is voor de opdracht of voor jouw ontwikkeling als informatieprofessional.