Werken bij Probiblio

Werken bij Probiblio

Bibliotheken werken aan een toekomst waarin iedereen meedoet. Wij ondersteunen de bibliotheken daarbij. Dit doen we met passie voor verbinding, maatschappelijke gedrevenheid en grondige kennis en deskundigheid. Samen zorgen we voor een slagvaardige en ondernemende bibliotheek.

Omdat de bibliotheekbranche volop in beweging is, bewegen wij mee. De komende tijd groeit Probiblio door naar een ondernemende en innovatieve kennis- en netwerkpartner. Wil jij daaraan bijdragen?

Bekijk onze vacatures

Ontmoet je collega's

Probiblio, jouw werkgever?

Probiblio, jouw werkgever?

Probiblio, jouw werkgever?

Probiblio is een organisatie waar je interessant en leuk werk kan doen. Middenin de Randstad en goed bereikbaar. Er heerst bij ons een prettige werksfeer, open en vriendelijk. Verwacht positief verrast te worden door de verschillende activiteiten die wij ondernemen in een sector die volop in ontwikkeling is.

Samen zetten we ons in voor de bibliotheken en hiermee voor een mooiere samenleving. Elke collega gedreven vanuit zijn of haar eigen expertise. Kwaliteit is daarbij voor ieder van ons erg belangrijk.

Flexibiliteit en balans hebben we hoog in het vaandel. Je krijgt volop kans om het eigen werk in te richten en je te ontwikkelen. We zijn ambitieus en zetten ons iedere dag weer met passie vol in voor bibliotheken. Niet zonder de privé-werk balans gezond te houden.

Ben je enthousiast? Dan maken we graag kennis met jou!

Bekijk onze vacatures Lees alles over onze organisatie
Ontmoet je collega's

Ontmoet je collega's

Wij zijn er voor bibliotheken. Onze chauffeurs zijn elke dag onderweg voor bibliotheken. De adviseur laaggeletterdheid helpt bibliotheken om taalvaardigheid te bevorderen. Ondertussen ontwikkelen onze digitale experts innovatieve leskisten voor bibliotheken.

Lees wat deze collega's bij Probiblio zoal doen voor bibliotheken:

Koen kijkt samen met bibliotheken vooruit

Maaike stelt collecties naar wens samen voor bibliotheken

Dick en Frederike helpen bibliotheken hun strategie en samenwerkingskracht sterker te maken

Fred verzorgt het transport van materialen voor bibliotheken 

Iet bedenkt creatieve marketingcampagnes voor bibliotheken

Scroll langs al onze mensen