Bijeenkomst 'Aantrekkelijke Jeugdvloer'

Educatie Event
Gepubliceerd op 21 november 2023

Wil jij aan de slag met een (nóg) aantrekkelijkere jeugdafdeling voor jouw bibliotheek? Ben je op zoek naar inspirerende voorbeelden en/of handvatten hoe je dit aanpakt? Als het antwoord hierop ‘ja!’ is, schrijf je dan snel in voor deze bijeenkomst!

Datum:
08 februari 2024
Tijd:
09:30 – 15:30
Locatie:
Madurodam, Den Haag
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies, overige organisaties betalen € 37,50.
Aantal deelnemers:
Max. 100 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 1 februari

Tijdens dit evenement komen er allerlei elementen aan bod die samen zorgen voor een aantrekkelijke jeugdvloer. Hierbij ligt de focus op de doelgroep tot 12 jaar. Het wordt een dagvullend programma vol inspiratie, waarbij plenaire sessies en deelsessies elkaar afwisselen en er ook voldoende tijd is voor interactie en uitwisseling met andere bibliotheken. Na afloop van de dag ga je naar huis vol energie, tips en tools!

Voor wie?

Om een aantrekkelijke jeugdvloer te creëren, dragen meerdere afdelingen hun steentje bij. Deze dag is er dan ook voor iedereen die geïnteresseerd is en/of aan de slag wil met een aantrekkelijke jeugdvloer, zoals marketing, inhoudelijk specialisten en front office medewerkers- en managers.

Programma

Vanaf 9:30 uur heten we je van harte welkom in de foyer van Madurodam voor een kop koffie of thee. Om 10:00 uur trappen we af met een plenair gedeelte, waarin B.R.A.I.N. je meeneemt in de wereld van neuromarketing en laat zien hoe ogenschijnlijk kleine dingen grote impact hebben. Nicky Kreté vertelt vervolgens over hoe je de co-creatie met kinderen aangaat. Na de lunch maak je een keuze uit 2 van de 3 workshops: Etaleren/Meertaligheid/Interne organisatie. Om 15:15 uur sluiten we plenair af met een paneldiscussie. Hierna is er gelegenheid om met specialisten van Probiblio dieper op bepaalde onderwerpen in te gaan en te netwerken met collega’s. Ook is er gelegenheid om het park te bezoeken.

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 1 februari 2024. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 37,50. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 37,50 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.