Advies Contentstrategie

Dienst
Gepubliceerd op 31 augustus 2023

Welke content kun je het beste en op welk moment inzetten? De kracht zit in het combineren van verschillende media en het afstemmen op de doelgroepen. Een goede contentstrategie helpt je om deze media effectief in te zetten.

Probiblio kijkt graag met je mee hoe het gebruik van media past in de positionering, zichtbaarheid en marketingcommunicatiestrategie van de bibliotheek. We brengen eerst onder meer de contentstrategie en passende middelenmix inclusief nieuwe media in kaart. In de implementatiefase wordt training en ondersteuning geboden op de contentstrategie en nieuwe media. Verder kun je een socialmediaquiz doen om te achterhalen hoe jouw bibliotheek scoort en kun je de contentkalender als houvast gebruiken in je contentplanning.

Social media quiz

De Social Media Quiz is een online vragenlijst met diverse vragen over de social media-inzet van jouw bibliotheek. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Na afloop krijg je een e-mail toegestuurd met de adviezen, speciaal gericht op de situatie van jullie bibliotheek.

De kosten

Het gebruik van de Social media quiz en de contentkalender zijn gratis. Neem voor de verdere mogelijkheden contact op met onze adviseur.

Alles over

Blog

Terugblik inspiratiesessie Positionering & Employer Branding: het vertellen van je eigen verhaal

Blog
Praktijkvoorbeeld

Internal branding: tips uit de praktijk

Blog
Praktijkvoorbeeld

DOK over Merkpositionering: “Begrijpelijke taal is de succesfactor”

Blog
Praktijkvoorbeeld

BplusC over merkpositionering: “We zijn een stuk extraverter!”

Blog

Merkstrategie en positionering: zo val je op bij jouw doelgroepen

Blog

Social Advertising: onmisbaar voor jouw bibliotheek