Eerste werkdag Collecties & Logistiek op nieuwe locatie  

Eerste werkdag Collecties & Logistiek op nieuwe locatie  

Vandaag startten onze collega’s van de afdelingen Collecties en Logistiek officieel op de nieuwe locatie aan de Lireweg in Nieuw-Vennep. Het bedrijfspand heeft voldoende capaciteit voor zowel de opslag van collecties, kantoorruimte, als laad-en losfaciliteiten voor de vrachtwagens. De dienstverlening die bibliotheken van Probiblio gewend zijn loopt gewoon door.    
 
Probiblio zat al een tijdje in een ruim en daarmee ook duur jasje. Omdat er geen nieuwe locatie te vinden was in de nabijheid van Hoofddorp, die zowel aan de eisen voor kantoorruimte als aan de eisen voor logistiek en collecties voldeed, is ervoor gekozen om vanuit twee verschillende locaties te gaan werken. 
 
Voor het kantoorpersoneel is in Hoofddorp is een nieuwe locatie gevonden in een multi-tenant gebouw aan de Spicalaan 1-57 in kantorenpark Beukenhorst-Oost. Het pand is prima bereikbaar met het openbaar vervoer, het ligt op loopafstand van station Hoofddorp. We verhuizen eind december en zijn operationeel vanaf 2 januari 2021. Een officieel verhuisbericht volgt natuurlijk nog! 

Foto onder: de markante blauwe kratten van Probiblio op de nieuwe locatie aan de Lireweg.

Meer nieuws