Vervolg impactonderzoek van Probiblio's dienstverlening

Vervolg impactonderzoek van Probiblio's dienstverlening

Als Probiblio willen we impactgericht werken voor bibliotheken. Dat betekent dat we werken vanuit het principe om zoveel mogelijk impact te maken en onze dienstverlening aan bibliotheken zo in te richten. We vragen jouw hulp daarbij!

In 2022 hebben we een 0-meting gedaan om in kaart te brengen welke effecten we met onze projecten en dienstverlening realiseren bij bibliotheken. Een jaar verder zijn we benieuwd naar welke veranderingen we als Probiblio teweeg hebben gebracht. Door dit aan jullie te vragen weten we wat onze impact is en hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Jouw hulp is cruciaal

Het is natuurlijk belangrijk om van de bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland zelf te horen welke effecten zij ervaren door de ondersteuning van Probiblio. Vanaf 10 april kun je daarom een mail in je mailbox ontvangen met een link naar een vragenlijst, waarbij je alleen vragen krijgt die voor jouw rol relevant zijn.

We danken je alvast hartelijk voor je medewerking om onze dienstverlening aan jou en onze gezamenlijke impact te verbeteren.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Berthy Nijhuis, impactadviseur via onderzoek@probiblio.nl

Meer nieuws