Werktraject Strategisch HR-beleid

Strategie en beleid HR en vrijwilligers Project
Gepubliceerd op 27 oktober 2023

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers en vrijwilligers samen de doelstellingen van de organisatie realiseren? Het antwoord: een strategisch HR-beleid. Hiermee maakt de bibliotheek de vertaling van doelstellingen uit het meerjarenplan naar wat dit betekent voor medewerkers en vrijwilligers.

Startdatum:
20231206
Doorlooptijd:
1 jaar
Locatie:
Online
Aantal deelnemers:
Maximaal 200 personen
Deadline:
01 oktober 2023

Onze strategisch HR-trajectplaat helpt je prioriteiten te stellen en structuur aan te brengen. Om uiteindelijk alle zaken omtrent HR- en/vrijwilligersbeleid goed te borgen en uit te werken in lijn met de organisatiedoelstellingen. Bibliotheken die het strategisch HR-beleid hebben vastgesteld kunnen vervolgens aan de slag met strategische personeelsontwikkeling. In dit traject kijken we naar het personeelsbestand nu en straks in relatie tot de ambities voor de toekomst.

Inzet van Aem-Cube bij transformatie

De AEM-Cube® brengt in kaart waar mensen van nature succesvol zullen presteren. En op welke manier dus ook aan groei bijdragen. Die kennis maakt het een stuk makkelijker om teams samen te stellen die optimaal kunnen functioneren. Daarom is de AEM-Cube® ook een uitstekend middel voor de doorontwikkeling en vernieuwing van bibliotheken.

Voor wie?

HR-medewerkers