Verdiepingsbijeenkomst BoekStart in de Kinderopvang

Event
Gepubliceerd op 17 januari 2024

Op 4 maart 2024 ben je van harte welkom bij Probiblio voor de verdiepingsbijeenkomst voor iedereen die zich bezig houdt met de uitvoer van BoekStart in de Kinderopvang. Tijdens deze dag zullen we landelijk en lokaal nieuws met elkaar delen, ervaringen uitwisselen en is er ruimte voor vragen.

Datum:
04 maart 2024
Tijd:
10:00 – 14:30
Locatie:
Probiblio, Spicalaan 55 Hoofddorp
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies.
Aantal deelnemers:
Max. 20 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 19 februari

Behoefte aan informatie en uitwisseling met collega’s uit Noord- en Zuid-Holland? Meld je aan!

Voor wie?

Medewerkers BoekStart die zich bezighouden met uitvoer in de kinderopvang.

Programma

We beginnen de dag met kennismaking en nieuws uit het netwerk. We gaan aan de slag met casussen die je bij BoekStart in de Kinderopvang tegen kunt komen, bijvoorbeeld over de rol van mediagebruik of meertaligheid. ’s Middags is er voldoende ruimte voor uitwisseling en voor het delen van zowel zorgen als successen.
De bijeenkomst is inclusief een(vegetarische) lunch.

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 19 februari 2024. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met alleen bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland.