Open Privacy in het IDO-training

Basisvaardigheden Event
Gepubliceerd op 07 februari 2024

Heb jij of ben jij een IDO-medewerker die niet aanwezig kon zijn bij de gesubsidieerde Privacy in het IDO-training in jouw bibliotheek? Dan is dit een extra mogelijkheid!

Datum:
28 maart 2024
Tijd:
09:30 – 13:00
Locatie:
Probiblio, Spicalaan 55 Hoofddorp
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies, overige organisaties betalen € 37,50.
Aantal deelnemers:
Maximaal 16 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 21 maart

De training gaat over grenzen stellen. Tijdens de bijeenkomst komt in één dagdeel een ruim scala aan praktijksituaties aan bod in de vorm van een open gesprek. Daarnaast krijgen deelnemers o.a. kennis van de landelijke richtlijnen, inzicht in wet- en regelgeving en verhogen we het bewustzijn over privacy en klantgericht handelen.
Blokken theorie worden afgewisseld met het onderlinge gesprek over het toepassen van de Privacy-regels in de praktijk.

Voor wie?

De training is bestemd voor medewerkers die in het IDO werkzaam zijn of die als coördinator de zaken rondom het IDO organiseren en die de lokale training in hun bibliotheek niet bij hebben kunnen wonen.

Programma

  • Delen van ervaringen rondom het IDO
  • Wat maak je mee in de praktijk
  • Ervaringen uit eerdere trajecten
  • De landelijke afspraken
  • Wet en regelgeving

Bij deze training is geen lunch inbegrepen.

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 21 maart 2024. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 37,50 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is alleen bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland.