Collectiedag Netwerk Collectie Noord- en Zuid-Holland

Event Collectie Strategie en beleid
Gepubliceerd op 08 september 2023

Het thema van deze dag is Collectie & Marketing met als doel de verbinding tussen beide te verstevigen en samen meer te bereiken voor onze doelgroepen.

Datum:
18 oktober 2023
Tijd:
10:00 – 16:00
Locatie:
Bibliotheek Zuid-Kennemerland, locatie Haarlem Centrum
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies
Aantal deelnemers:
Max. 60 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 11 oktober

Door omstandigheden is deze bijeenkomst verplaatst van 4 oktober naar 18 oktober.

Voor wie?

Voor de ideale verbinding tussen marketing en collectie is het aan te raden dat zowel de marketing als de collectiespecialist deze dag bijwoont!

Programma

Voor de marketingspecialisten staat in de ochtend het tweede deel van een cursus collectiekennis op het programma. Het eerste deel is online op 27 september 2023. Het eerste deel gaat over de praktische kanten van de collectie, het tweede deel gaat meer over de trends en de verbinding tussen collectie en marketing. Voor de collectiespecialisten komt in de ochtend een gastspreker gespecialiseerd in marketing.
Na een gezamenlijke lunch gaan we in de middag samen aan de slag om een casus uit te werken!
Net als tijdens de vorige Collectiedag is er tussendoor genoeg ruimte en tijd om bij te praten!

Meld je hier aan voor de Collectiedag (vóór 11 oktober!)

Meld je hier aan voor de cursus Collectiekennis deel 1 (vóór 23 september)

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 11 oktober 2023. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten.