Kennisdeling Ontwikkelplein

Basisvaardigheden Event
Gepubliceerd op 19 september 2023

Ben je geïnteresseerd in het inrichten van één plek waar maatschappelijke hulp, non-formeel leeraanbod en collectie bij elkaar komen? Wil je inspiratie opdoen voor jouw inrichting van een ontwikkelplein? Sluit dan aan bij de online kennisdeling op donderdag 2 november.

Datum:
02 november 2023
Tijd:
10:00 – 11:30
Locatie:
Online via MS-Teams
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies, overige organisaties betalen € 36,00.
Aantal deelnemers:
Max. 50 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 26 oktober

Tijdens deze kennisdeling gaan we aan de slag met het ontwikkelplein. We nemen je mee in de laatste stand van zaken maar gaan ook graag met jullie in gesprek.

Voor wie?

Bibliotheekmedewerkers die werken met IDO, Basisvaardigheden of die Taalhuiscoördinator zijn.

Programma

We starten met een gastspreker en aan de hand van een good practice gaan we dieper op het thema in. Daarna gaan we met elkaar in gesprek zodat we ideeën en werkwijzen kunnen delen. Op deze manier kunnen we van elkaar leren, elkaar inspireren en ervaringen uitwisselen.

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 26 oktober 2023. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 36,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.