Bibliotheekplaza

Bibliotheekplaza

BREAKING NEWS! Zet 29 september in je agenda, want dan is Bibliotheekplaza 2022 in Expo Greater Amsterdam! 

Bibliotheekplaza is hét jaarlijkse event voor bibliotheekprofessionals, georganiseerd door Probiblio. Een inspirerend en verrassend congres voor iedereen die betrokken is bij de toekomst van bibliotheken. Je doet tijdens de dag inspiratie op van buiten de branche over een actueel onderwerp binnen onze branche en om collega's uit het land.

Dit jaar duiken we in de wereld van nieuwe technologie. De voortdurende technische ontwikkelingen en digitalisering verandert ons leven. We werken online, we shoppen online, doen boodschappen, bankieren en bestellen maaltijden online en we appen er met z’n allen vrolijk op los.

Ons digitale leven wordt drukker en drukker en het einde is nog niet in zicht... Virtual wordt steeds meer reality, fake wordt steeds echter, kunstmatige intelligentie wordt steeds slimmer, technologie gaat steeds harder. Waar ligt de grens?

Stap samen met collega's in de nieuwe werkelijkheid en meld je aan!

Bekijk het programma >>

Klik hier voor de terugblik van Bibliotheekplaza 2021.

Voor meer informatie en bij vragen, neem contact op via bibliotheekplaza@probiblio.nl.

 

Inschrijfvoorwaarden
Deelnamekosten voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland zijn € 199,00. Deelnamekosten voor overige organisaties en bibliotheken buiten deze provincies zijn € 250,00.
Annuleren tot 1 september 2022 is kosteloos. Van 1 september tot en met 14 september 2022 zijn de annuleringskosten 50% van de deelnamekosten. Van 15 september tot en met 29 september 2022 zijn de annuleringskosten 100% van de deelnamekosten. Aanmeldingen tot 1 mei 2022 ontvangen een vroegboekkorting van € 25,00. Korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en wordt berekend over de basisprijs. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Ben je niet aanwezig en heb je geen vervanger, zijn we genoodzaakt de volledige deelnamekosten in rekening te brengen. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Neem voor vragen over de inschrijving of over groepsinschrijvingen contact op met bibliotheekplaza@probiblio.nl

Tijdens de dag vinden er misschien opnames plaats. Het kan dus zijn dat je zichtbaar in beeld bent. Zie hiervoor onze privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Natuurlijk houden we met de organisatie van dit evenement rekening met de dan geldende coronamaatregelen. Als de omstandigheden hierom vragen, kan de organisatie besluiten Bibliotheekplaza fysiek niet door te laten gaan of te verplaatsen naar een andere datum. 

Meer agenda-items