Bibliotheekplaza 2023

Event
Gepubliceerd op 25 september 2023

Bibliotheekplaza is al 20 jaar hét jaarlijkse event voor bibliotheekprofessionals, georganiseerd door Probiblio. Een inspirerend en verrassend congres voor iedereen in Nederland die betrokken is bij de toekomst van bibliotheken. Je doet tijdens de dag inspiratie op van buiten de branche en ontmoet collega’s uit het land. Dit jaar is het thema De kracht van verhalen.

Let op! Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Wil je op de reservelijst geplaatst worden, mail naar bibliotheekplaza@probiblio.nl

Datum:
09 november 2023
Tijd:
09:00 – 19:00
Locatie:
Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam
Kosten:
Deelnamekosten voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland zijn € 199,00. Deelnamekosten voor overige organisaties en bibliotheken buiten deze provincies bedragen € 250,00
Aantal deelnemers:
Max. 350 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 30 oktober 2023

Dit jaar laten we ons verbinden door de Kracht van verhalen. Bij een bibliotheek werk je in een schatkamer van verhalen. Verhalen die inspireren, motiveren, vermaken, informeren, onderwijzen en emotioneren. Dat is de kracht van verhalen en tijdens Bibliotheekplaza 2023 gaan we ontdekken hoe we hiermee sterk(er) voor de dag komen. Je leert hoe andere organisaties verhalen voor zich laten werken, maar je gaat ook zelf ervaren; wat maakt een verhaal een goed verhaal? Dit alles zoals je gewend bent met een tikje fun.

Inschrijfvoorwaarden

Deelnamekosten voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland zijn € 199,00. Deelnamekosten voor overige organisaties en bibliotheken buiten deze provincies bedragen € 250,00. Inschrijven is mogelijk tot 30 oktober 2023. Annuleren tot 9 oktober 2023 is kosteloos. Van 9 tot 25 oktober 2023 zijn de annuleringskosten 50% van de deelnamekosten. Van 25 oktober tot en met 9 november 2023 zijn de annuleringskosten 100% van de deelnamekosten. Aanmeldingen tot 1 juni 2023 ontvangen een vroegboekkorting van € 25,00. Korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en wordt berekend over de basisprijs. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Ben je niet aanwezig en heb je geen vervanger, dan zijn we genoodzaakt de volledige deelnamekosten in rekening te brengen. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Neem voor vragen over de inschrijving contact op met bibliotheekplaza@probiblio.nl. Tijdens de dag worden er foto’s gemaakt en vinden er misschien video-opnames plaats. Het kan zijn dat je zichtbaar in beeld bent. Zie hiervoor onze privacyverklaring en algemene voorwaarden.